Facebook Pixel Δεν άντεξε ο Μάρεϊ... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-07-08 23:20:00

Δεν άντεξε ο Μάρεϊ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν άντεξε ο Μάρεϊ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ήττα του Άντι Μάρεϊ με 3-1 σετ από τον Φέντερερ, παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε, έφερε το συναισθηματικό ξέσπασμα. Ο Σκωτσέζος ήταν περίλυπος μετά τον τελευταίο πόντο. Εκατσε στην καρέκλα του, προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί και με το ζόρι συγκρατούσε τα δάκρυά του.

Λίγες στιγμές αργότερα, στην τελετή απονομής, δεν τα κατάφερε. Όταν αναγγέλθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, εισέπραξε το καθολικό και πολύ ζεστό χειροκρότημα από όλους τους φίλους του τένις που ήταν στην εξέδρα του κεντρικού κορτ στο All England Club και βάδισε προς τη θέση που έπρεπε να πάρει.

Όταν ήρθε η ώρα της δήλωσης, δεν άντεξε. «Θα προσπαθήσω να μιλήσω, αν και δεν πρόκειται να είναι εύκολο», τόνισε με τεράστια δυσκολία μιλώντας στη Σου Μπάρκερ που, κάνοντας τις ερωτήσεις ήταν επίσης συγκινημένη… και «έσπασε». Τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν στο πρόσωπό του, το ίδιο και στο πρόσωπο της κοπέλας του, Κιμ Σίαρς, που ήταν στο δικό του box, αλλά και σε δεκάδες ακόμα (αν όχι… εκατοντάδες ή χιλιάδες) που ήταν στην εξέδρα. Ακόμα και ο Ρότζερ Φέντερερ δάκρυσε.

Η «υποχρέωση» να μιλήσει ήταν δεδομένη, όσο και η δική του επιθυμία να πει δυο λόγια και να ευχαριστήσει τους πάντες. «Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ρότζερ. Με ρώτησαν τις προάλλες αν έχω τη μεγάλη μου ευκαιρία, επειδή ο Ρότζερ είναι 30 ετών. Ε, δεν παίζει και άσχημα για 30άρης», τόνισε ο Σκωτσέζος, βρίσκοντας το κουράγιο να αστειευτεί. Και πρόσθεσε:

Θέλησε να μιλήσει περισσότερο. Δεν μπορούσε. Και… βρήκε τη λύση: «Θα συνεχίσω να μιλάω χωρίς να κοιτάζω όλους εσάς τους δικούς μου ανθρώπους στο box, αλλιώς δεν θα τα καταφέρω. Ολοι μαζί κάναμε πολύ καλή δουλειά, σας ευχαριστώ», τόνισε απευθυνόμενος στον προπονητή του, τον μεγάλο αστέρα του παρελθόντος, Ιβάν Λεντλ, στην κοπέλα του, τη μητέρα του και όλους τους υπόλοιπους που ήταν εκεί και τον στήριξαν σε όλη τη διαδρομή.

«Τέλος, θέλω να απευθυνθώ σε όλους εσάς (σ.σ. τον κόσμο)…» κατάφερε να ψελλίσει πριν «λυγίσει» και πάλι. «Ολοι μιλούν για την πίεση που νιώθει κανείς παίζοντας στο Wimbledon. Όμως εσείς που το παρακολουθείτε από κοντά το κάνετε εύκολο. Η στήριξή σας ήταν απίστευτη. Σας ευχαριστώ».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags