Facebook Pixel Μετά τον ΠΑΟ, κόντρα και για τις τράπεζες
| 2012-07-10 11:12:00

Μετά τον ΠΑΟ, κόντρα και για τις τράπεζες

Μετά τον ΠΑΟ, κόντρα και για τις τράπεζες

Σε αμιγώς επιχειρηματικό χώρο (επειδή το ποδόσφαιρο έχει και το ρομαντισμό του) επεκτείνεται η κόντρα των Ανδρέα Βγενόπουλου - Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μετά τον Παναθηναϊκό το νέο πεδίο αντιπαράθεσης είναι οι τράπεζες, με τον "Mr. MIG" να απαντάει χθες με ανακοίνωσή του στην προσπάθεια συκοφάντησής του -όπως αναφέρει- από το "Πρώτο Θέμα" και το Star χρησιμοποιώντας στην επιχειρηματολογία του και το όνομα του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

"... oμως πιο εντυπωσιακή είναι η περίπτωση του STAR αφού ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν επί έτη αντιπρόεδρος ελληνικής τράπεζας που έχει πολλαπλάσιο χαρτοφυλάκιο ομολόγων από τη ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και έχει δεχθεί πολλαπλάσια κρατική στήριξη.

Εάν δε τα μετοχοδάνεια είναι μια μεμπτή μορφή πιστωτικού κινδύνου, κάτι που εγώ δεν πιστεύω, η τράπεζα του κ. Γ. Βαρδινογιάννη έχει δώσει και αυτή πολλά μετοχοδάνεια μεταξύ των οποίων και σε μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Σε αντιπαραβολή, εγώ δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο και ποτέ δεν επεδίωξα το προσωπικό μου όφελος θέτοντας σε κίνδυνο, έστω και νόμιμο, τα χρήματα των άλλων μετόχων και των καταθετών".

Φανταστείτε να μην αναλάμβανε και ενωτικές πρωτοβουλίες ο Γιάννης Αλαφούζος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags