Facebook Pixel Πάλι στραβό ξεκίνημα...
| 2012-07-11 09:15:00

Πάλι στραβό ξεκίνημα...

Πάλι στραβό ξεκίνημα...

Τι πράγμα είναι αυτό κάθε καλοκαίρι με τον Ιμπαγάσα; Με εξαίρεση την πρώτη του σεζόν. Τότε είχε προετοιμαστεί σωστά και ήταν τούρμπο μέσα στην αγωνιστική περίοδο, δίνοντας στον Ολυμπιακό πολλές λύσεις.

Ο Βαλβέρδε είχε βρει στον Ιμπαγάσα τον οργανωτή του παιχνιδιού. Πέρυσι, όμως, η γκαντεμιά χτύπησε τον Ιμπαγάσα από την αρχή. Ενοχλήσεις στο φιλικό του Αυγούστου με τον ΠΑΣ, διάγνωση, αρθροσκόπηση κι από εκεί ξεκίνησε μια σεζόν που μάλλον μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Ιμπαγάσα αντιμετώπισε αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν, κουραζόταν εύκολα στα ματς με συνέπεια την αντικατάστασή του κι έδειχνε αρκετά βαρύς σε σχέση με την πρώτη του χρονιά.

Βέβαια, η ποιότητά του ήταν εμφανής όσες φορές ήταν καλά, αλλά αυτές ήταν κατά πολύ λιγότερες σε σχέση με την παρθενική του σεζόν στο λιμάνι.

Τώρα, με έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη του ο Ιμπαγάσα είχε ανάγκη από μια απροβλημάτιστη προετοιμασία έτσι ώστε να βρεθεί σε φιτ κατάσταση για να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Να, όμως, που έσκασαν πάλι μύτη οι ενοχλήσεις. Και να δούμε, βέβαια, τι ακριβώς έχει, αλλά κι αν παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Ιμπαγάσα είναι εξαιρετικός παίκτης. Εγκεφαλικός, με εκρηκτικά διαστήματα, μπαλαδόρος από τους λίγους. Κάτι η ηλικία του, όμως, κάτι ότι πέρυσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και πλέον θέλει να ξεπεράσει το συντομότερο κι αυτόν τον πονοκέφαλο για να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία και να δείξει ξανά το καλό του πρόσωπο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα γίνεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags