Facebook Pixel Μήπως να ρωτήσουν και τον Αχιλλέα;
| 2012-07-11 15:00:00

Μήπως να ρωτήσουν και τον Αχιλλέα;

Μήπως να ρωτήσουν και τον Αχιλλέα;

Στον τίτλο δεν κάνουμε πλάκα. Σοβαρολογούμε. Δεν είναι κακή ιδέα να πάρει ο Γόντικας ένα τηλέφωνο τον Μπέο να τον ρωτήσει σχετικά με τη ...μεγάλη μεταγραφή που έχει στα σκαριά ο Παναθηναϊκός.

Πού το πάει ο σκύλος; Εκεί που πάει από μόνο του. Το ξέρατε ότι αυτός ο Μπρούνο Φορναρόλι λίγο έλειψε να φορέσει τη φανέλα του ...Ολυμπιακού Βόλου κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, όταν το "αστέρι" του Αχιλλέα μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Πέταγε τότε η ομάδα του Βόλου, έβγαζε φωτιές και ο Αχιλλέας βλέποντας ότι είχε τα φόντα για μεγάλα πράγματα, αποφάσισε στα μέσα της σεζόν να την ενισχύσει, ώστε να πετύχει σίγουρα το στόχο της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που έτσι κι αλλιώς πέτυχε στο τέλος της σεζόν.

Τότε, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου πήγε κατά Ιταλία μεριά και χτύπησε την πόρτα της Σαμπντόρια, για να πάρει δανεικό τον Φορναρόλι.

Μάλιστα, για αρκετές μέρες φαινόταν πως το πράγμα πήγαινε καλά και πως ο Ουρουγουανός φορ θα ερχόταν τελικά στον Βόλο, όμως τελικά η υπόθεση "σκάλωσε".

Κάτι οι απαιτήσεις της Σαμπντόρια, κάτι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, τον οδήγησαν τελικά σε δανεισμό στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, ομάδα από την οποία έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν μεταγραφεί στον σύλλογο της Γένοβας.

Τέλος πάντων, για τον Βόλο προοριζόταν πριν 1,5 χρόνο ο Φορναρόλι και τώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να τον φέρει στην Παιανία για ...κράχτη. Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags