Facebook Pixel Αποθέωσε τον εαυτό του
| 2012-07-12 13:53:00

Αποθέωσε τον εαυτό του

Αποθέωσε τον εαυτό του

Οχι που τρέφαμε καμιά φρούδα ελπίδα, αλλά να... Λέγαμε, μπας! Μήπως και η ακραία ανάγκη της κοινωνίας μας για επαναπροσδιορισμό της στάσης όλων μας απέναντι στα κοινά, μετέτρεπε σε χρήσιμους πολιτικούς ακόμη και αυτούς που χρόνια τώρα πορεύονται με γνώμονα την εκλογική πελατεία, την απλή διαχείριση, τη συντήρηση. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Ο Γ. Ιωαννίδης, με την πρώτη του ουσιαστικά παρέμβαση ως υπουργός, αποθέωσε τον (γνώριμο) εαυτό του, του πολιτικού-παράγοντα! Τα όσα είπε, βάζουν οριστική ταφόπλακα σε όποια απόπειρα σύγκρουσης με τους μαφιόζους του ελληνικού ποδοσφαίρου, έγινε την τελευταία τριετία. Και ανοίγει διάπλατα πόρτες για τη δικαίωση των παρανόμων, με τον μανδύα της... αναβάθμισης της Β' κατηγορίας και της κατάργησης της Γ'. Αρα ο «ξανθός» είναι σταθερός στην αρχή του: Καμία σύγκρουση με τις «συμμορίες»!

Ας μην ξεχνάμε πως είναι αυτός που κατάργησε τον νόμο Ορφανού, που μετέτρεπε σε ιδιώνυμο κάθε ενέργεια βίας στα γήπεδα. Θα δεχόμουν ως στοιχειωδώς ειλικρινή την απόπειρα αναδιάταξης των κατηγοριών, αν συμπληρωνόταν από μια πολύ απλή διάταξη: Οποιος οδηγεί σε χρεοκοπία ΠΑΕ, αφενός του καταλογίζονται τα ελλείμματα και αφετέρου χάνει ισόβια το δικαίωμα να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο υπό οποιαδήποτε ιδιότητα! Τώρα τι «μηχανή» πάει να ανοίξει; Τεχνητών χρεοκοπιών με υποβιβασμούς στην (ερασιτεχνική) Γ΄ κατηγορία και επαναφορά στην επαγγελματική έπειτα από σύντομη «μπουγάδα»! Τρώμε τα λεφτά των προμηθευτών και των παιχτών και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Να σε χαιρόμαστε κύριε Ιωαννίδη μας!!!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags