Facebook Pixel Η νέα εφαρμογή της Betfair για Android έφτασε!
| 2012-07-13 12:41:00

Η νέα εφαρμογή της Betfair για Android έφτασε!

Η νέα εφαρμογή της Betfair για Android έφτασε!

Η νέα native εφαρμογή για Android της Betfair είναι από σήμερα διαθέσιμη και μετατρέπει την περιήγηση του χρήστη στα προϊόντα της εταιρίας από συσκευές Android σε μια υπέροχη εμπειρία!

Η δημιουργία της νέας εφαρμογής υπογραμμίζει τη διαρκή αφοσίωση της Betfair στο να εμπλουτίζει την προσφορά των προϊόντων της μέσα από κινητές συσκευές, βελτιώνοντας το προϊόν για χρήστες Android που μέχρι τώρα για να περιηγηθούν στην Betfair χρησιμοποιούσαν τον browser της συσκευής τους.

H έκδοση 2.0 βασίζεται στην εύχρηστη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και για τις εφαρμογές της Betfair για iPhone και iPad και συμπεριλαμβάνει πολύ καλή αίσθηση στην απόκριση, εξαιρετικά γραφικά, το εργαλείο «Cash Out» της Betfair, γραφήματα αποδόσεων και εμπλουτισμό της προβολής αγοράς.

Η χρήση της Betfair από κινητές συσκευές συνεχίζει να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς. Την περασμένη σεζόν η Betfair είχε 275.000 ενεργούς πελάτες με κινητές συσκευές, οι οποίοι τοποθέτησαν 44 εκατομμύρια στοιχήματα συνολικής αξίας €2,2 δις, αύξηση της τάξης του 122%. Από τη δραστηριότητα αυτή παρήχθησαν €22,7 εκατομμύρια κέρδη.

Ο αντιπρόεδρος της Mobile Engineering της Betfair, Ράι Βεμουλαπάλι, δήλωσε: «Πρόκειται για μία ακόμη καταπληκτική καινοτομία της Betfair, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων των παιδιών εδώ στο Κέντρο Ανάπτυξης στη Silicon Valley, οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν για να δημιουργήσουν ένα προϊόν κατάλληλο για τις ανάγκες των πελατών και της εταιρίας. Χάρη στη δημοτικότητα των Android συσκευών αυτή η εφαρμογή θα προσφέρει σε ένα μεγάλο αριθμό υπαρχόντων και εν δυνάμει πελατών της Betfair μια ριζικά βελτιωμένη εμπειρία. Το προϊόν αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς η Betfair πρωτοπορεί και στο χώρο των mobile τυχερών παιχνιδιών».

Μερικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Betfair Android v2.0
Native εφαρμογή με υψηλής ποιότητας απόκριση και αίσθηση
Γρήγορη πρόσβαση σε Live Betting και δημοφιλείς αγορές και δυνατότητα παραμετροποίησης των αγορών σε Ιπποδρομίες, Ποδόσφαιρο και Τένις

Δυνατότητα για τοποθέτηση στοιχημάτων μέσα από την προβολή αγοράς, που επιτρέπει στο χρήστη να δει τα εν δυνάμει κέρδη του σε αληθινό χρόνο
Live score για αγορές Ποδοσφαίρου και Τένις
Γραφήματα αγορών για όλες τις αγορές
Βάθος αγοράς και πληροφορίες ρευστότητας
Δυνατότητα προσθήκης αγορών στα αγαπημένα για πιο γρήγορη πρόσβαση
Υποστήριξη τόσο για κάθετο όσο και για οριζόντιο προσανατολισμό
Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα εφαρμογή της Betfair για Android από το http://www.betfair.com/onmobile/android.html. Για πληρέστερη ενημέρωση για την αγορά των στοιχημάτων της Betfair μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, αναλύσεις και προγνωστικά στο blog: stoixhma.betfair.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags