Facebook Pixel Προσφυγή και ο Νέτο
| 2012-07-14 09:04:00

Προσφυγή και ο Νέτο

Προσφυγή και ο Νέτο

Ο βραζιλιάνος διεκδικεί περίπου 500.000 ευρώ και την ελευθερία του...

Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες ο Ντάρσι Νέτο διαρήγνυε τα ιμάτιά του, δημοσίως, ότι δεν θα καταθέσει προσφυγή κατά του ΑΡΗ, μάλλον διέψευσε και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Βραζιλιάνος έγινε έτσι ο 9ος ποδοσφαιριστής που το τελευταίο δίμηνο επέλεξε τη δικαστική οδό προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, προσθέτοντας ένα ακόμη πρόβλημα στις πλάτες της νέας διοίκησης του ΑΡΗ, τη στιγμή που δίνει τη μάχη της για να εξασφαλίσει φορλογικής και ασφαλιστική ενημερότητα.

Μάλιστα την κατέθεσε από την Αθήνα στην οποία βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον, αποφεύγοντας να συναντηθεί με τη νέα διοίκηση. Με την προσφυγή του ο 32χρονος δεξιός μπακ-χαφ διεκδικεί ποσό που φθάνει περίπου τις 500.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου και κάποια περσινά χρήματα και το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχει συμπεριλάβει στην απαίτησή του τον επόμενο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η κίνησή του, έστω και αν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ισχυριζόταν, προφανώς έγινε για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Κύπρο είτε στη Βραζιλία από όπου έχει προτάσεις.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags