Facebook Pixel Τα λένε... μεταγραφικά Κατσαβάκης-Διοίκηση
| 2012-07-17 09:26:00

Τα λένε... μεταγραφικά Κατσαβάκης-Διοίκηση

Τα λένε... μεταγραφικά Κατσαβάκης-Διοίκηση

Καταλήγουν στους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Άρης.

Μεταγραφική σύσκεψη με τον Μάκη Κατσαβάκη θα έχει σήμερα (17/07) η διοίκηση του Αρη αφού οι μέρες περνούν και το ρόστερ έχει ακόμη σημαντικές ελλείψεις, σε νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας. Στο επίκεντρο θα είναι οι τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που μπορεί να αποκτήσει ο Αρης, κάτι που ουσιαστικά αποκάλυψε ο έλληνας τεχνικός σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Μέχρι να αναχωρήσουμε για την Ιταλία θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε και την μια αν όχι τις δυο μεταγραφές για τους παίκτες άνω των 24, ώστε μέσα και από τα φιλικά παιχνίδια να δυναμώσουμε την ομάδα, να δούμε τις δυνατότητές της και ποιες προϋποθέσεις επιτυχίας θα έχει στο νέο πρωτάθλημα».

Ο Σερραίος τεχνικός επιθυμεί μέσα στην εβδομάδα και πριν την αανχώρηση για το Πράτο, να έχει κλείσει το θέμα με τους παίκτες του άξονα, αφού από την προσθήκη τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η εικόνα που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν.  

Ο Κατσαβάκης έχει δείξει μια προτίμηση σε παίκτες που έχουν γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος προκειμένου να είναι πιο άμεση η προσαρμογή τους, μόνο που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από την συγκεκριμένη αγορά και δεν αποκλείεται τελικά οι παίκτες που θα αποκτηθούν (στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικός) να προέρχονται από την ξένη αγορά. Στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να οριοθετηθούν οι στόχοι ώστε η διοίκηση αναλάβει το κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags