Facebook Pixel Το σταυροδρόμι του Αγγελου
| 2012-07-18 14:56:00

Το σταυροδρόμι του Αγγελου

Το σταυροδρόμι του Αγγελου

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε! Εκείνο το καλοκαίρι του 2002, που ο Χαριστέας άνοιγε τα φτερά του για πέταγμα εκτός συνόρων, με πρώτο σταθμό του τη Βρέμη. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Η αποχώρησή του από τον Αρη ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακή. Ζαχουδάνης το κεντρικό πρόσωπο μιας σύγκρουσης με τον 22χρονο τότε Αγγελο. Αλλά και οι οργανωμένοι, που ακολούθησαν τότε τον Ζαχουδάνη, με αποτέλεσμα ο Χαριστέας -ο πιο σπουδαίος παίχτης που ανέδειξε ο Αρης τα τελευταία 40 χρόνια- να μετατραπεί σε πρόσωπο ανεπιθύμητο στο «Βικελίδης». Αυτά συμβαίνουν όταν οι οπαδοί ταυτίζονται με επαγγελματίες παράγοντες? Ολα αυτά προσδίδουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην είδηση των ημερών: υπάρχει ενδεχόμενο ο Χαριστέας να επανέλθει στον Αρη!

Εμαθα ότι η είδηση είναι πραγματική! Και την απεργάζονται αυτοί ακριβώς που τον παρέδωσαν στη μήνιν του κόσμου του Αρη πριν από δέκα χρόνια ως προδότη! Τα σωρηδόν λάθη τους έχουν οδηγήσει την ομάδα στα πρόθυρα καταστροφής και αναζητούν τέτοια επικοινωνιακά «τρικ» για να αποφύγουν το διαφαινόμενο: τη στροφή της οργής του κόσμου εναντίον τους, κάτι που θα γινόταν, άλλωστε, αργά ή γρήγορα. Βεβαίως όλα αυτά εκφράζουν την επιθυμία της μιας πλευράς.

Η άλλη είναι αυτή του Χαριστέα. Θα θελήσει ο σκόρερ του τελικού του 2004, με τις 88 συμμετοχές στην Εθνική και με τη μεγάλη καριέρα σε Ολλανδία και Γερμανία, να προσφέρει συγχωροχάρτι στους υβριστές του, μόνο για να αποφύγει την Κύπρο στη συμπλήρωση των τελευταίων «ενσήμων» του; Θα δείξει...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags