Facebook Pixel Ο Τζίγγερ φεύγει, ο Ανδρέας έρχεται...
| 2012-07-19 14:40:00

Ο Τζίγγερ φεύγει, ο Ανδρέας έρχεται...

Ο Τζίγγερ φεύγει, ο Ανδρέας έρχεται...

Καθόλου τυχαία δεν πρέπει να είναι η στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με πρόθεση να ενισχύσει οικονομικά τους πράσινους.

Το σλόγκαν γνωστής διαφήμισης ουίσκι θύμισε η κίνηση του Βγενόπουλου να γίνει χθες μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και ουσιαστικά να επιστρέψει ενεργά στα κοινά της ΠΑΕ. "Ο Τζίγγερ φεύγει, ο Ανδρέας έρχεται", θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης κίνησης.

Ο Βγενόπουλος είναι φανερό ότι περίμενε την τυπική αποχωρήση του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό, ώστε να σημάνει τη δική του ουσιαστική επιστροφή στην ομάδα. Κάτι που δείχνει ότι εδώ και καιρό ήθελε να βοηθήσει τη νέα αυτή προσπάθεια, απλά ήθελε και σημειολογικά αυτό να γίνει μετά την παράδοση των μετοχών από πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η κόντρα των δύο ανδρών είναι μεγάλη και έχει καταγραφεί με άπειρα επεισόδια. Ως εκ τούτου ο Βγενόπουλος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αναμιχθεί όσο ο Παναθηναϊκός παρέμενε στα χέρια του Τζίγγερ. Με το που ολοκληρώθηκε όμως η αποχώρηση της οικογένειας, δήλωσε παρών και πλέον αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα των πρασίνων.

Σκοπεύει μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίερς, να ενισχύσει την ΠΑΕ με ένα ποσό, αφού πλέον και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου. Για να δούμε, τι θα δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags