Facebook Pixel Ο Σηφάκης, ο Άρης και τα 988.000 ευρώ!
| 2012-07-20 10:27:00

Ο Σηφάκης, ο Άρης και τα 988.000 ευρώ!

Ο Σηφάκης, ο Άρης και τα 988.000 ευρώ!

Το πιο διαδεδομένο κίνημα δεν είναι το «δεν πληρώνω», αλλά το «δεν σε πληρώνω». Το εφαρμόζουν οι εργοδότες προς τους εργαζόμενους με δικαιολογία την οικονομική κρίση. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Βέβαια όταν οι ίδιοι εργοδότες «έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα» δεν έδιναν πριμ στους εργαζόμενους ώστε τώρα να τους βάλουν συμμέτοχους και στις ζημιές.

Στην κορυφή της λίστας «δεν σε πληρώνω» είναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Καθημερινά διαβάζουμε για διακανονισμούς ποδοσφαιριστών. Διακανονισμοί γίνονται, αλλά τα χρήματα δεν πληρώνονται.

Πάρτε παράδειγμα την υπόθεση του Σηφάκη στον Άρη. Την κοροϊδία του αιώνα είχε φάει το παλληκάρι.  Ώσπου τα πήρε στο… κρανίο και απλά ζήτησε τα χρήματα που είχε δικαίωμα να ζητήσει. 188.000 ευρώ + 800.000 ευρώ μας δίνουν σύνολο 988.000 ευρώ.

Κεραμίδα ήρθε στους ανθρώπους του Άρη η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής. Βέβαια στο παρελθόν θα συνέχιζαν να επέμεναν στο «δεν σε πληρώνω». Μόνο που τώρα με τις άδειες και τα σχετικά τα προβλήματα για τους «δεν σε πληρώνω» είναι σημαντικά.

Κι ο Άρης δεν είναι που δεν έχει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για να πληρώσει τον Σηφάκη, δεν έχει και τις 188.000 που έπρεπε να του δώσει.

Όμως κάποια στιγμή οι ομάδες θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τις υπογραφές τους. Μπορεί η ΕΠΟ και η Superleague να τους κάνουν… πλάτες, αλλά το πράγμα δεν πάει άλλο.

Και φυσικά δεν είναι μόνο ο Σηφάκης. Είναι κι ο Τόνι  Κάλβο που από τη Κύπρο είχε πολλά καλά να πει για τον κόσμο του Άρη και πολλά άσχημα για τους παράγοντές του.

Και φυσικά δεν είναι μόνο ο Άρης. Απλά σε μία μέρα έσκασαν δύο παραδείγματα κι αναφερόμαστε σ’ αυτή την ομάδα.

Χθες για παράδειγμα διάβαζα την ανακοίνωση του Ιεροκλή Στολτίδη. Άλλη κοροϊδία κι αυτός από την Κέρκυρα. Κι εκεί ο ίδιος «ηθικός εκιασμός». Αν επιμείνεις να πάρεις τα χρήματά σου τότε μας καταστρέφεις. Κινδυνεύουμε να μην κάνουμε μεταγραφές, ακόμα και να υποβιβαστούμε!

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί θα πρέπει ο Σηφάκης, ο Στολτίδης  να έχουν τύψεις για τη τύχη του Άρη και της Κέρκυρας και να μην έχουν οι παράγοντές τους; Σε ποιο μαγαζί σήμερα φταίει ο υπάλληλος για την πολιτική που ακολουθεί ο εργοδότης του; Και γιατί θα πρέπει να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές για να μην έχουν προβλήματα οι ομάδες; Ας φροντίζουν οι παράγοντες να κάνουν σωστή διαχείριση και  να πληρώνουν τόσα όσα μπορούν να πληρώσουν. Απλά πράγματα. Δεν μπορούν να στοχοποιούν  ποδοσφαιριστές για τα λάθη που κάνουν οι ίδιοι.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags