Facebook Pixel Περιμένουν τα... "μεγάλα πορτοφόλια"
| 2012-07-20 12:16:00

Περιμένουν τα... "μεγάλα πορτοφόλια"

Περιμένουν τα... "μεγάλα πορτοφόλια"

Οι ενέργειες της ΠΑΕ και της "ΚΜΑ" κορυφώνονται - Χτύπησαν (πολλές) πόρτες και αναμένουν απαντήσεις...

Οι ενέργειες των ανθρώπων του ΑΡΗ να συγκεντρώσουν χρήματα βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Η ΠΑΕ και η «Κ.Μ.Α» έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου τις τελευταίες μέρες για να μαζέψουν το 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται ως το τέλος του μήνα, προκειμένου να εξασφαλίσει ο ΑΡΗΣ φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τα αποτελέσματα των επαφών τους θα γίνουν γνωστά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά προς το παρών είναι άγνωστο σε τι σημείο έχουν φτάσει οι επαφές τους. Το βέβαιο είναι ότι τόσο τα στελέχη της ΠΑΕ όσο και της «ΚΜΑ» έχουν… χτυπήσει πολλές πόρτες.

Μιλάμε για πόρτες επιφανών Αρειανών και επιχειρηματιών, οι οποίοι μέχρι στιγμής δηλώνουν… απόντες, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι θα αλλάξουν στάση. Το κομμάτι των επαφών με τους συγκεκριμένους παράγοντες το έχουν αναλάβει ο Σταύρος Λαμπριάκος με τον Αλέκο Κατσιαούνη και περιμένουν απαντήσεις. Σήμερα, αύριο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Κακά τα ψέματα, εφόσον τα… «μεγάλα πορτοφόλια» αποφασίσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται, τότε θα αυξηθούν οι ελπίδες σωτηρίας του ΑΡΗ.

Από ‘κει και πέρα, το AllAboutARIS.com είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι του ΑΡΗ χτύπησαν και κάποιες πόρτες στην Αθήνα. Μεγάλες πόρτες… Περιμένουν απαντήσεις και από ΄κει. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε την παρούσα στιγμή για ευνόητους λόγους.

Οπως και να ΄χει, οι ώρες είναι κρίσιμες και η ιστορία θα κρίνει όλους...

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags