Facebook Pixel Έγινε της… κόκκινης!
| 2011-02-21 21:17:00

Έγινε της… κόκκινης!

Έγινε της… κόκκινης!

Με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο να δείχνει συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες, Εθνικός Αστέρας και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους από νωρίς. Στο 20' η υπεροχή τους, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ανούσια, καρποφόρησε, καθώς ο Ζουρούδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση και ο Κοτταράς έκανε λάθος εκτίμηση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα το τέμπο να είναι αργό και τον Λεβαδειακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο!

Τελείως διαφορετικό το παιχνίδι στην επανάληψη, που τα είχε όλα. Τρεις αποβολές, μία για τους γηπεδούχους και τρεις για τους φιλοξενούμενους, ισοφάριση, χαμένο πέναλτι και φρενήρη ρυθμό! Ο Εθνικός Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο 51' με τον Διαμάντη να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα από πολύ δύσκολη θέση μέσα από την περιοχή. Οι Βοιωτοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 58', όταν ο Τάσιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, και το γήπεδο... έγειρε υπέρ των γηπεδούχων. Στο 63' ο Λισγάρας τράβηξε εντός περιοχής τον Χωριανόπουλος και ο Δασκαλόπουλος έδειξε αμέσως τη βούλα του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Λεβαδειακού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χανιώτης, όμως ο Κυριακίδης με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε και κράτησε το 1-1.

Το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, οι παίκτες του Αστέρα πίεζαν ασφυκτικά, ενώ στο 71' ο Διαμάντης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αντεπιθέσεις, όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία, και έχασαν με τη σειρά τους κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Οι δύο τερματοφύλακες, όμως, βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και κράτησαν με τις αποκρούσεις τους το 1-1 μέχρι το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags