Facebook Pixel "Πέταξε" για Ιταλία
| 2012-07-23 11:18:00

"Πέταξε" για Ιταλία

"Πέταξε" για Ιταλία

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Άρη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που θα διεξαχθεί στη Βόρειο Ιταλία.

Το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Άρη αναχώρησε για το Πράτο Αλό Στέλβιο της Βόρειας Ιταλίας, όπου σε σαφώς καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες θα μπορέσουν να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του.

Εκεί οι κίτρινοι θα δώσουν και δυνατά φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο Σερραίος τεχνικός θα δώσει την τακτική κατεύθυνση που θα έχει φέτος η ομάδα. Τις επόμενες ημέρες ο Κατσαβάκης ευελπιστεί να έχει και τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών, οι οποίοι θα αποτελούν βασικά στελέχη της 11άδας, επομένως η όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Στην Ιταλία ταξίδεψαν Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Νίκος Παντίδος, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Καζναφέρης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Παντελής Αντωνιάδης, Δημήτρης Σουνάς, Δημήτρης Ασλανίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάκης Κανούλας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γκέσιος, Άντι Ρένια, Ηλίας Ιγνατίδης, Νίκος Αγγελούδης.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags