Facebook Pixel "Τι σαχλαμάρες είναι αυτές!"
| 2012-07-23 11:54:00

"Τι σαχλαμάρες είναι αυτές!"

"Τι σαχλαμάρες είναι αυτές!"

Η οργισμένη απάντηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δημοσιεύμυατα που ανέφεραν ότι ήταν σε κίνδυνο η καριέρα του! Tι είπε για τη μεταγραφή του Σταφυλίδη.

"Απορώ πώς γράφουν τέτοιες σαχλαμάρες χωρίς να έχουν μιλήσει ποτέ μαζί μου ή με την ομάδα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος στα "Σπορ του Βορρά'.

"Απορώ πώς κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για μένα", πρόσθεσε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος με άδεια από τη Βόλφσμπουργκ κάνει θεραπείες στη Θεσσαλονίκη και ανεβαίνει κάθε Δευτέρα για να τον εξετάζουν και οι γιατροί των "Λύκων".

"Είμαι πλέον σχεδόν 100% έτοιμος. Δηλαδή έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που είχα και πλέον πρέπει να προλάβω την υπόλοιπη ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Έχω βγάλει και βίζα για την Κίνα, όπου θα φύγουμε με την ομάδα την Τρίτη για κάποια φιλικά.

Ο Μάγκατ ήθελε να είμαι μαζί με την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Μέχρι το πρώτο επίσημο ματς που είναι για το Κύπελλο Γερμανίας στις 17 Αυγούστου θα είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Και μετά στις 26 Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ματς στη Στουτγάρδη…", τόνισε.

Ο Βιεϊρίνια ήταν φυσικά ενημερωμένος για την μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Βόλφσμπουργκ. "Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει στην Μπουντεσλίγκα σιγά - σιγά…", είπε αρχικά με χιούμορ.

"Μπράβο στο Σταφυλίδη. Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει σπουδαίες προοπτικές. Μόνο οι Γερμανοί μπορούν να δώσουν τα χρήματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ για τον Σταφυλίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλα σπουδαία ταλέντα τα οποία πιστεύω ότι θα αναδειχθούν τα επόμενα χρόνια…", κατέληξε.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags