Facebook Pixel Κάλεσμα ...προσδοκιών και μηνυμάτων
| 2012-07-25 10:08:00

Κάλεσμα ...προσδοκιών και μηνυμάτων

Κάλεσμα ...προσδοκιών και μηνυμάτων

Κάλεσμα …υψηλών προσδοκιών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εκδήλωση που διοργανώνει απόψε η "Κ.Μ.Α" στο "Mistral", προς τιμή των επιφανών πρώην παραγόντων του Άρη και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι όσοι διετέλεσαν κατά το παρελθόν στη διοίκηση της ΠΑΕ, από οποιοδήποτε πόστο και τα μηνύματα που θέλει να στείλει ο φορέας είναι πολλαπλά. Για παράδειγμα, θέλει με την αποψινή κίνηση να ξαναφέρει κοντά στο σύλλογο όσους παράγοντες κατά το παρελθόν πικράθηκαν από πράξεις ή συμπεριφορές και αποστασιοποιήθηκαν.

Η «ΚΜΑ» θέλει να δείξει σε όλους ότι… «περασμένα, ξεχασμένα» και πως η «νέα τάξη πραγμάτων» στον Άρη τους χωράει όλους και τους έχει ανάγκη όλους.

Επιπλέον, επειδή στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκαν μόνο οι πρώην παράγοντες αλλά και επώνυμοι φίλοι του Άρη, πρόθεση της «ΚΜΑ» είναι να αναδείξει νέους παράγοντες. Να πείσει κάποιους να ενεργοποιηθούν στα κοινά του συλλόγου. Είναι προφανές ότι η «δεξαμενή» των ποδοσφαιρικών παραγόντων έχει στερέψει και ο Άρης χρειάζεται να δημιουργήσει τη νέα γενιά παραγόντων που τα αμέσως επόμενα χρόνια θα βγουν στην «πρώτη γραμμή».

Από ‘κει και πέρα, η «ΚΜΑ» θα αναλύσει σε όλους την νέα της φιλοσοφία καθώς και το πλάνο της για το μέλλον του Άρη, στο οποίο προαπαιτούμενο είναι η ενεργή συμμετοχή όλων.

Βεβαίως, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μέσα στους στόχους της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν και χρήματα για την ΠΑΕ. Σε τι βαθμό θα συμβεί αυτό, θα το δούμε το βράδυ στην εκδήλωση…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags