Facebook Pixel Η έφεση που ...δεν έγινε!
| 2012-07-25 11:56:00

Η έφεση που ...δεν έγινε!

Η έφεση που ...δεν έγινε!

Γιατί δεν έγινε έφεση στις προσφυγές των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ;

Είχαμε σημειώσει από χθες την απόφαση της «ΚΜΑ» να ορίσει προσωρινά ως εκπρόσωπο της στην ΠΑΕ τον Τάσο Δεσύπρη, γιατί στην Αλκμήνης συνέβησαν το τελευταίο διάστημα κάποια πράγματα που προκάλεσαν προβληματισμό και προστριβές.
Αποφύγαμε να επεκταθούμε όμως.

Ωστόσο, χθες βράδυ διέρρευσε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης η είδηση ότι η ΠΑΕ δεν άσκησε έφεση (!!!) στις προσφυγές των Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο. Θέμα πολύ σοβαρό που στα «εσωτερικά» του συλλόγου προκάλεσε εντάσεις. Και ερωτηματικά. Δεν θα ήταν υπερβολικό να λέγαμε ότι διατάχθηκε μέχρι και… Ε.Δ.Ε για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες και γιατί αγνόησε να καταθέσει την έφεση, θίγοντας τα συμφέροντα του ΑΡΗ. Είναι πρωτάκουστο αυτό που συνέβη και φυσικά δεν μπορεί να περάσει στα «ψιλά».

Ένα άλλο ζήτημα είναι και γιατί ο Νέτο έφτασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα και του επόμενου χρόνου του συμβολαίου του. Κι εδώ έγιναν άστοχοι χειρισμοί. Το κλείνουμε εδώ.

Η «ΚΜΑ» είναι ενήμερη για τα παραπάνω θέματα, όπως γνωρίζει και τον υπεύθυνο. Γι’ αυτό θα είναι καθημερινή η παρουσία του Τάσου Δεσύπρη στην ΠΑΕ, έως ότου οριστούν επίσημα οι δύο εκπρόσωποι του φορέα. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου τυχαίο που το νομικό κομμάτι της ΠΑΕ το «παίρνει πάνω του» ο Χρήστος Γρόλλιος…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags