Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ":
"Είναι αλήθεια ότι η ποινή είναι βαριά. Θα πρέπει να σχολιάσω ότι η απόφαση να αποβληθεί ένας αθλητής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σκληρή. Δεν υπήρχε χρόνος για σωστή διαχείριση της κρίσης. Ζήτησα προσωπικά παρέμβαση, επανόρθωση από την αθλήτρια μας σαν αυτή που βγήκε αργά το μεσημέρι.
Αν είχε επανορθώσει πιο νωρίς και πιο ρητά, όπως έκανε νωρίς το απόγευμα, ενδεχομένως να είχε κλείσει το θέμα. Δεν το έκανε. 'Εγινε μια δήλωση του στυλ το βρήκα μου άρεσε και το ανέβασα και μια άλλη δήλωση ότι ήταν αστείο, που πυροδότησαν περισσότερες παρεμβάσεις. Έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη και πιο κάθετη από τη αρχή.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες βασικό σύμβολο είναι οι πέντε κύκλοι, ήτοι οι πέντε ήπειροι και τα διαφορετικά χρώματα και φυλές. Έγινε θόρυβος που έφθασε στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Η ποινή είναι πολύ βαριά, αλλά σε διαφορετική υπήρχε κίνδυνος η αποστολή να γίνει υποκείμενο αποδοκιμασιών".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο