Facebook Pixel Κατατέθηκε η έφεση για Σηφάκη
| 2012-07-27 10:26:00

Κατατέθηκε η έφεση για Σηφάκη

Κατατέθηκε η έφεση για Σηφάκη

Αισιόδοξοι οι άνθρωποι του Άρη ότι μπορεί να δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, όσον αφορά τη ρήτρα των 800.000 ευρώ.

Στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα κυνηγήσουν οι κίτρινοι την δικαίωσή τους στην προσφυγή του Σηφάκη και συγκεκριμένα στην ανατροπή της ρήτρας των 800.000 ευρώ που του επιδίκασε πρωτόδικα η επιτροπή.

Η νομική υπηρεσία του Άρη, όπως αναμενόταν κατέθεσε την έφεση εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και η εκδίκασή της ορίστηκε για πολύ αργότερα, στις 28 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν αισιοδοξία ότι μπορούν να πετύχουν ανατροπή της απόφασης και να γλιτώσουν έτσι ένα μεγάλο ποσό που διαφορετικά θα υποχρεωθούν να καταβάλλουν.

Να σημειωθεί ότι παρά τα ψέμματα από συγκεκριμένο μέσο, επιβεβαιώθηκε πλήρως ότι ο Άρης δεν υπέβαλε στις προβλεπόμενες ημερομηνίες τις εφέσεις για Σανκαρέ, Φατί, Ντίκο.

Για τους δυο τελευταίους έτσι κι αλλιώς η απόφαση είναι να πάει η ΠΑΕ σε συμβιβασμό. Για τον Σανκαρέ όμως θα κατατεθεί έστω κι εκπρόθεσμα έφεση με στόχο πλέον να κερδιθεί χρόνος και να καθυστερήσει η ένταξή του στην Τρίπολη, αφού η αμέλεια στέρησε τις όποιες (η αλήθεια είναι μηδαμινές) ελπίδες να μειωθεί το ποσό που του επιδικάστηκε.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags