Facebook Pixel "Ούτε στα φιλικά δεν χάνουμε"
| 2012-07-30 09:48:00

"Ούτε στα φιλικά δεν χάνουμε"

"Ούτε στα φιλικά δεν χάνουμε"

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε για τον χαρακτήρα του νέου Ολυμπιακού.

Μιλώντας στη NOVA ο Παπάζογλου σχολίασε:

"Τελείωσε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Παρόλο που η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες δείχνουμε καλή εικόνα. Με τη Νιούκαστλ είναι σημαντικό ότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με δέκα παίκτες και κατάφερε να μην χάσει.

Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, αφού δεν έχουμε χάσει σε κανένα φιλικό. Δείχνουμε ότι ακόμα και στα φιλικά θέλουμε να κερδίζουμε και είναι πολύ θετικό αυτό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

Για τον εαυτό του τόνισε ότι "εγώ προσπαθώ για το καλύτερο και όπου με βάζει ο προπονητής θα δίνω το 100%. Είτε παίζω στόπερ, είτε παίζω δεξί μπακ θα δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου. Ακόμα βέβαια δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είμαστε έτοιμοι.

Δείχνουμε πολύ καλά στοιχεία και το θετικό είναι ότι μέσα στα παιχνίδια μας βγαίνουν κάποια πράγματα που τα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Και ο Βαλβέρδε και ο Ζαρντίμ έχουν την ίδια φιλοσοφία. Είναι καλό ότι και με τους δύο η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Το ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές βοηθάει καλύτερα και εμάς να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής και τι θέλει από εμάς. Είναι δύο προπονητές που θέλουν η ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags