Facebook Pixel «Το θέμα τελείωσε, το ΔΣ μένει ίδιο»
| 2012-08-01 22:53:00

«Το θέμα τελείωσε, το ΔΣ μένει ίδιο»

«Το θέμα τελείωσε, το ΔΣ μένει ίδιο»

Ο Θωμάς Μαύρος με δηλώσεις του κλείνει το ζήτημα που πήγε να προκύψει από το πουθενά και απείλησε την ενότητα εντός της ΠΑΕ.

Ρυθμούς που είναι πολύ δύσκολο να τους παρακολουθήσει κανείς έχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όπως διαβάσατε πριν από λίγο, το κλίμα ενότητας που βγήκε από τη ΓΣ παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα, καθώς λίγες ώρες μετά το τέλος της συνέλευσης, συνεργάτης του Θωμά Μαύρου επικοινώνησε με τη διοίκηση και απαίτησε να παραιτηθεί ένα μέλος του ΔΣ, προκειμένου να πάρει τη θέση του ο Αντώνης Ηλιόπουλος.

Κάτι που έκανε τον Ανδρέα Δημητρέλο να... τρελαθεί, αφού το μεσημέρι είχε άψογη συνεργασία με τον Μαύρο στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ, χωρίς από την πλευρά του νέου προέδρου να τεθεί κάποιο ζήτημα και λίγες ώρες αργότερα συνεργάτης του Μαύρου ζήτησε να αλλάξει η απόφαση της ΓΣ!

Ωστόσο, φαίνεται ότι όσο... ξαφνικά προέκυψε αυτό το ζήτημα, άλλο τόσο γρήγορα ξεπεράστηκε. Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε με αυτό το θέμα, το aek365 επικοινώνησε με τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται πλέον ζήτημα και το ΔΣ μένει ως έχει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εκφράστηκε μια επιθυμία από την πλευρά μας. Από την στιγμή που δεν έγινε δεκτή, τελείωσε το θέμα. Το ΔΣ μένει ως έχει και προχωράμε όλοι μαζί για την ΑΕΚ», μας δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ από την συνομιλία μας αποκομίσαμε το συμπέρασμα πως από τον ίδιο προσωπικά δεν τέθηκε ποτέ τόσο επιτακτικά το αίτημα που εξέφρασε στη διοίκηση ο συνεργάτης του.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags