Και από το πουθενά… ξανά Κριστιάν Βάντος. Ο Ούγγρος το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό για τον ΑΡΗ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά πιο δυναμικά.

Αυτό, διότι ο παίκτης έφτασε το πρωί της Πέμπτης (16/08) στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ώρα συζητάει με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, στα γραφεία της ΠΑΕ, το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Βάντος, ο οποίος ήταν ο Νο 1 στόχος για τη θέση του χαφ, είχε δεχτεί πρόταση από τους "κίτρινους" πριν λίγες μέρες και σκεφτόταν σοβαρά να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Η τελική πρόταση όμως της Γκρόνιγκεν άλλαξε τα δεδομένα, με τον παίκτη να διαλέγει τους Ολλανδούς.

Απ’ ‘ότι φαίνεται όμως deal με την Γκρόνιγκεν δεν έγινε και έτσι ο Βάντος αφού επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ο Ούγγρος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να δει λίγο την Θεσσαλονίκη και γενικότερα το περιβάλλον, και μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Η κίνηση του πάντως να μεταβεί στην Ελλάδα δείχνει ότι η περίπτωση του έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει θετικά. Αν γίνει, τότε ο ΑΡΗΣ θα ενισχυθεί σημαντικά στο χώρο του κέντρου, με έναν εξαιρετικό μέσο.

Πηγή: allaboutaris.com