Facebook Pixel Και όμως μπορούσε... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-08-23 21:51:00

Και όμως μπορούσε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως μπορούσε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ατρόμητος κοίταξε στα μάτια την Νιούκαστλ και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς προηγήθηκε με τον Επστάιν (25΄), αλλά ο Τέιλορ με την τρομερή εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πάγωσε τα όνειρα των παικτών του Μπάγεβιτς.

 

 

Μπορεί η Νιούκαστλ να ήρθε στην Αθήνα με αρκετές αλλαγές, ωστόσο η ποιότητα δεν έλειπε από τους Άγγλους καθώς παίκτες σαν τον Παπίς Σισέ μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Ατρόμητος πάντως μπήκε χωρίς να φοβηθεί το ματς και άρχισα να αποκτάει σιγά-σιγά την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ.

Μετά από 24΄ λεπτά παιχνιδιού η πίεση απέδωσε καρπούς για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όταν ο Μπέλιτς βρήκε πολύ ωραία αριστερά τον Επστάιν ο οποίος μπήκε στην περιοχή και άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ.

Οι Περιστεριώτες αν και μετά το 1-0 κάθησαν πίσω, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τις «καρακάξες», αλλά δυστυχώς δέχθηκαν την ισοφάριση σε... νεκρό χρόνο. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τέιλορ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια, με τον Ατρόμητο να δέχεται την ψυχρολουσία.

Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας φυσικά το προβάδισμα στην Νιούκαστλ, αλλά τουλάχιστον ο Ατρόμητος κρατάει τη καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags