Facebook Pixel Μια περίεργη ιστορία ληστείας
| 2012-08-26 23:13:00

Μια περίεργη ιστορία ληστείας

Μια περίεργη ιστορία ληστείας

Ένα τραπέζι πόκερ μετρητών, 7ή 8 παίκτες πόκερ και ένας ληστής, που πήρε μερικές χιλιάδες ευρώ από τον καθένα.

Αυτή την εβδομάδα, μια σουηδική εφημερίδα, η Aftonbladet, δημοσίευσε μια περίπλοκη ιστορία: μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες πόκερ της χώρας (οι οποίοι ωστόσο δεν κατονομάζονται στο άρθρο) βρέθηκαν να παραδίδουν τα κέρδη τους υπό την απειλή όπλου, σε έναν 23άχρονο ληστή.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εξαπάτηση, ένοπλη ληστεία, ένοπλη επίθεση κ.α.

Λέγεται ότι το συμβάν έλαβε χώρα το δεύτερο εξάμηνο του 2011, όταν ο 23άχρονος απείλησε 7 ή 8 παίκτες πόκερ για να του δώσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας.

Μάλιστα, ένα από τα θύματα της ληστείας υποστήριξε ότι ο ληστής έβαλε το όπλο στο κεφάλι του και τον απείλησε, αν δεν του έδινε τα χρήματα, ή αν τον κατέδιδε στην αστυνομία. Ο ίδιος παίκτης υποστηρίζει ότι στη συνέχεια του έδωσε πάνω από €27.000 στο Casino Cosmopol στη Σουηδία.

Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι η ιστορία είναι αρκετά απλή, όμως στην προανάκριση, άλλα στοιχεία άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια. Ο ληστής, παίκτης πόκερ και ο ίδιος, είπε ότι τα θύματα της ληστείας τον εξαπάτησαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστορία, ο ληστής είχε ανοίξει έναν λογαριασμό στην PokerStars, μαζί με ένα από τα θύματα. Ο λογαριασμός κέρδιζε αρκετά χρήματα, όταν οι άλλοι μπήκαν και τον άδειασαν.

Στο ίντερνετ κυκλοφορούν ήδη φωτογραφίες του ληστή, ενώ η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags