Εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα ο Κατσαβάκης καλείται να δουλέψει και στην ανύψωση της ψυχολογίας στα αποδυτήρια εν όψει ΟΦΗ.

Η πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη ήρθε να αποδείξει περίτρανα ότι ο φετινός δρόμος του ΑΡΗ στη Σούπερ Λιγκ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά με αγκάθια. Το... χαστούκι ήρθε με το καλημέρα και ήταν ηχηρό αφού δεν ήταν τόσο η ήττα που πείραξε αλλά ο τρόπος που αυτή ήρθε και η παντελής αδυναμία της ομάδας να παράξει ευκαιρίες και να πείσει και τον πιο απαισιόδοξο ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Η κακή εικόνα στη Νέα Σμύρνη είχε τον αντίκυπό της και στα αποδυτήρια,μετά την αναμέτρηση αλλά και την επιστροφή στο ξενοδοχείο αφού η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ούτε και οι ίδιοι το μέγεθος της κακής εμφάνισης. Ο χειρισμός του ψυχολογικού κομματιού είναι κομβικής σημασίας εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού η ομάδα φέτος απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες με εύθραστη ψυχοσύνθεση και μηδαμινές παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία.

Για αυτό το λόγο Κατσαβάκης και διοικούντες την ομάδα που βρέθηκαν στην Αθήνα προσπάθησαν να ανορθώσουν από χθες το βράδυ το ηθικό των παικτών. Μίλησαν για λίγο στους παίκτες και τους τόνισαν ότι: "Ήταν μεν ένα γερό χαστούκι αλλά έχουμε άλλα 29 παιχνίδια και καλύτερα που η κακή εμφάνιση ήρθε στην πρεμιέρα για να μας αφυπνίσει. Σηκώστε κεφάλι και δώστε τα όλα με τον ΟΦΗ" είπαν μεταξύ άλλων

Πηγή: allaboutaris.com