Facebook Pixel Βαλίτσες για Σαν Ρέμο ο Νάνος
| 2012-09-01 19:31:00

Βαλίτσες για Σαν Ρέμο ο Νάνος

Βαλίτσες για Σαν Ρέμο ο Νάνος

Για ακόμη μία φορά, οι Έλληνες παίκτες πόκερ κατάφεραν να διαπρέψουν στα μεγάλα τουρνουά του PokerStars και να κερδίσουν πολλές χιλιάδες δολάρια.

Πολύ καλή ήταν και η χθεσινή ημέρα στα τουρνουά του PokerStars, καθώς πολλοί Έλληνες παίκτες πόκερ κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν σημαντικά έπαθλα, ενώ και ο Κωνσταντίνος Νάνος κέρδισε πακέτο για το EPT San Remo.

Ξεκινάμε με τον ΑΑΑOLEOOO ο οποίος πέτυχε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χθεσινής ημέρας τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του The Big $55.

O Έλληνας παίκτης ξεχώρισε μέσα από ένα field 2221παικτών, αποκομίζοντας χρηματικό έπαθλο $9,162 έπειτα από deal.

Παρόμοιο χρηματικό έπαθλο κατάφερε να κερδίσει και ο falotas ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση του The Big $11 και πρόσθεσε στον λογαριασμό του στο PokerStars το ποσό των $9,001 έπειτα από deal.
Συνεχίζουμε με τον karanik13 ο οποίος έλαβε μέρος σε ένα re-buy τουρνουά του ενός δολαρίου και κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή, αποκομίζοντας χρηματικό έπαθλο $7,141.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς ξεχώρισε η δεύτερη θέση του pipis_11 στο The Big $5.50 για $3,225 και η έβδομη θέση του giveTHEnutsS στο Nightly Thirty Grand για $1,077.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος “arxigos” Νάνος κατάφερε να κατακτήσει τον χθεσινό re-buy τελικό των $109 για το EPT San Remo και κατέκτησε ένα πακέτο για την μεγαλύτερη Ευρωπαική διοργάνωση!

Αν θέλετε να πετύχετε κι εσείς παρόμοιες επιτυχίες, κατεβάστε το λογισμικό του PokerStars τώρα και ριχτείτε στην μάχη!

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags