Facebook Pixel Όλα καλά με Μπουμσόνγκ;
| 2012-09-04 13:30:00

Όλα καλά με Μπουμσόνγκ;

Όλα καλά με Μπουμσόνγκ;

Αλήθεια, με τον Μπουμσόνγκ τι γίνεται; Όλα καλά στον Παναθηναϊκό;

Για 2-3 μέρες λέγανε ότι θα μείνει εκτός και ήδη κλείνει δυο εβδομάδες οφ! Μάλλον δεν τα υπολογίζανε καλά στο πράσινο στρατόπεδο.Και δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν έξω σε τέτοια θέματα!

Επειδή, λοιπόν, εμείς έχουμε δυνατή μνήμη και βλέπουμε ότι αρκετοί ξεχνάνε εύκολα, θα σας θυμίσουμε λίγο τι έχει συμβεί.

Όπως όλοι ξέρουν ο Μπουμσόνγκ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα. Στον αγώνα στην Ισπανία, δηλαδή, όταν κι έγινε αλλαγή.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και την πρώτη της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, όπως μπορείτε να δείτε κι από τη σχετική φωτογραφία.

Στις 23 Αυγούστου, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ενημέρωνε για τα εξής ΕΠΙΣΗΜΑ μέσα από το σάιτ της ομάδας:

"Επειτα από τη διενέργεια ελέγχου με μαγνητική τομογραφία αλλά και την κλινική εξέταση στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, διαπιστώθηκε ότι οι ενοχλήσεις του στο δεξί γαστροκνήμιο δεν ενέχουν σοβαρό πρόβλημα αλλά οφείλονται σε ήπια μυική κάκωση. Ήδη υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 2 με 3 μέρες".

Κι από τότε μην τον είδατε τον Μπουμσόνγκ. Ακόμα δεν έχει κλωτσήσει μπάλα σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Κι ενώ επρόκειτο για ένα "μη σοβαρό πρόβλημα" με την σημείωση ότι "θα επιστρέψει σε 2-3 μέρες".

Μήπως έγινε κάποιο λάθος κι αντί για 2-3 μέρες εννοούσαν 2-3 εβδομάδες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags