Facebook Pixel Το στοίχημα του Σπυρόπουλου
| 2012-09-09 11:10:00

Το στοίχημα του Σπυρόπουλου

Το στοίχημα του Σπυρόπουλου

Αν υπήρχε ένας διεθνής του ΠΑΟ που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Φερέιρα με την απόδοσή του στη νίκη της Εθνικής στη Λετονία, αυτός ήταν ο Σπυρόπουλος.

Δεν ήταν μόνο το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε στο 57', αλλά συνολικά η απόδοσή του που έκανε τον Πορτογάλο (είδε το ματς στην τηλεόραση) να χαμογελάει ικανοποιημένος.

Ο «Σπυρό» άλλωστε είναι ένα ακόμη φετινό «στοίχημα» για τον Ζεσουάλδο. Το περασμένο καλοκαίρι μίλησε πολλές φορές μαζί του, θέλοντας αφενός να του ανεβάσει την ψυχολογία (έπειτα από δύο κακές σεζόν με τον Παναθηναϊκό) κι αφετέρου να του δώσει να καταλάβει πως περιμένει να δουλέψει σκληρά για να ανεβάσει τα στάνταρ του.

Ο Φερέιρα έχει καλή γνώμη για τις δυνατότητες του Γιαννιώτη μπακ, ο οποίος βγάζει μεν καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, αλλά στα επίσημα (ειδικά πέρσι) έμοιαζε ώρες-ώρες σαν να αλλάζει... τσιπ, αποδίδοντας κάτω του μετρίου.

Γι' αυτό και χάρηκε με την προχθεσινή εμφάνισή του και περιμένει ανάλογη συνέχεια και με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ισχύει και για τους διοικούντες το «τριφύλλι», οι οποίοι εκτιμούν πως το γεγονός ότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, θα του δώσει επιπλέον κίνητρα για να... τσιτώσει στο γήπεδο και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags