Facebook Pixel Ο Σπάιντερμαν στη …Μάλτα!
| 2012-09-17 21:51:00

Ο Σπάιντερμαν στη …Μάλτα!

Ο Σπάιντερμαν στη …Μάλτα!

Ξεκίνησε το παιχνίδι στη Μάλτα, με το World Poker Tour να φέρνει τη δράση στα τραπέζια του πόκερ.

Ενώ το WPT Paris ολοκληρώθηκε και νικητής αναδείχτηκε ο Matthew Salsberg για $515.720, το πολυαναμενόμενο WPT Malta ξεκίνησε στο Casino Portomaso.

Κατά την Day 1a 64 παίκτες έδωσαν το παρόν και από αυτούς οι 34 πέρασαν στην Day 2.

Chipleader στο τέλος της ημέρας ήταν ο Casper Toft, ο οποίος στο τελευταίο level απέκλεισε τον Vladimir Geshkenbein και έκλεισε με 123.600 μάρκες.

Στο Level 7 την εμφάνιση του στο poker room έκανε ο μοναδικός κάτοχος 12 bracelet από World Series of Poker , Phil Hellmuth φανερά αδυνατισμένος. Ο Poker Brat, που πέρυσι κατά την διάρκεια του WPT Malta τον είχε δαγκώσει μια αράχνη, εμφανίστηκε με τον άνθρωπο που τον απέκλεισε στο περσινό event ο οποίος μάλιστα φορούσε την στολή του Spiderman! Όταν η Day 1a ολοκληρώθηκε ο Hellmuth είχε συγκεντρώσει 47.000 μάρκες.

Στο παιχνίδι παραμένουν μεταξύ άλλων ο Dominik Nitsche με 91,400, ο Jonathan Duhamel με 40.900 και ο Arnaud Mattern με 13.900 ενώ τον αποκλεισμό γνώρισε δύο φορές ο Marvin Rettenmaier. Λόγω λάθους των διοργανωτών ένας παίκτης έκανε rebuy και έτσι επετράπη σε όλους δυνατότητα να ξαναπαίξουν στην Day 1a σε περίπτωση που βρισκόντουσαν στο rail πριν το level 6.

Σήμερα ακόμη μεγαλύτερα ονόματα αναμένεται να δώσουν το παρόν και αύριο, στην Day 2, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση… κορυφής Hellmuth-Tony G μεταξύ των οποίων εκκρεμεί και ένα prop bet κολύμβησης, ποδηλασίας και μπάσκετ!

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags