Facebook Pixel Μισό εκατομμύριο για να βάζει …μισό γκολ;
| 2012-09-18 12:00:00

Μισό εκατομμύριο για να βάζει …μισό γκολ;

Μισό εκατομμύριο για να βάζει …μισό γκολ;

Η δικαιολογία για τον Τοτσέ και τις άσχημες εμφανίσεις του, είναι πως ο Παναθηναϊκός αυτά τα λεφτά είχε, αυτόν πήρε. Μάλλον, όμως, κάποιοι δεν θυμούνται τον μισθό του...

Ο Ισπανός όταν υπέγραφε το τριετές συμβόλαιο με το "τριφύλλι" το περασμένο καλοκαίρι, είχε συμφωνήσει να εισπράξει τον πρώτο χρόνο 400.000 ευρώ και τα δύο επόμενα από 550.000 ευρώ! Η περσινή επιλογή, λοιπόν, του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επίθεση, γιατί η φετινή είναι ο Φορναρόλι, αμείβεται τον χρόνο με κάτι παραπάνω μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ένα ποσό που δεν είναι καθόλου μικρό, ειδικά όταν αναφερόμαστε στον σημερινό Παναθηναϊκό που μετράει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Πριν από λίγους μήνες λοιπόν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ είχε δει τα …κατορθώματα του Ισπανού φορ στο περσινό πρωτάθλημα, αποφάσισε να τον στηρίξει και να δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος από το φετινό μπάτζετ του σε αυτόν. Γιατί δεν πιστεύουμε πως αν το "τριφύλλι" ήθελε το καλοκαίρι να σπάσει το συμβόλαιό του, δεν θα το πετύχαινε.

Στην περίπτωση του Τοτσέ λοιπόν, που χάνει το ένα κλασικό γκολ μετά το άλλο στους αγώνες του "τριφυλλιού", δεν …κολλάει το "μέχρι εκεί μπορoύσαμε να πληρώσουμε". Σίγουρα με μισό εκατομμύριο το χρόνο, βρίσκεις παικταράδες αυτές τις εποχές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags