Facebook Pixel "Μπαλάρα με ...Σαββίδη"!
| 2012-09-20 11:12:00

"Μπαλάρα με ...Σαββίδη"!

"Μπαλάρα με ...Σαββίδη"!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τη σιγουριά που δίνει στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης και που μπορεί να λύσει τα πόδια των παικτών στο γήπεδο.

O Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αριστοτέλους, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer".

Στο περιθώριο αυτής ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Σαββάτου (22/9) στα Πηγάδια: "Κάθε ματς είναι σημαντικό και όλα τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα, τα τελευταία χρόνια συνιστά μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Εμείς προερχόμαστε από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας. Τη θέλαμε πολύ, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που προερχόμασταν από άτυχα αποτελέσματα. Πλέον, θα πάμε στην Ξάνθη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να μας διακρίνουν στο παιχνίδι του Σαββάτου το πάθος, η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα".

Για την εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: "Είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος, αλλά αυτό το γεγονός δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι η ομάδα δεν πείθει στα παιχνίδια με την απόδοση της. Βλέπουμε, πάντως, ότι όλες σχεδόν οι ομάδες είναι …κουμπωμένες στις πρώτες αγωνιστικές. Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και ουσιαστικά είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε τον χρόνο μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτό, βέβαια, πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, κι όχι στα λόγια. Γενικότερα, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες στην εξέλιξη της σεζόν".

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της ομάδας: "Η ομάδα διαθέτει πλέον επενδυτή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά στην εποχή που διανύουμε. Η παρουσία Σαββίδη στην ομάδα παρέχει ηρεμία και σιγουριά στα αποδυτήρια, αφού ξέρουμε πλέον ότι από πίσω μας βρίσκεται ένας ισχυρός παράγοντας. Εκτιμώ ότι με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας θα βελτιώνεται και ο κόσμος θα ευχαριστιέται με αυτά που θα βλέπει μέσα στο γήπεδο".

Για την απόδοσή του: "Για μένα η σεζόν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας στο πρώτο παιχνίδι με την Μπνέι Γιεχούντα. Στη συνέχεια, όμως, η απόδοση μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, κάτι που έχω συνειδητοποιήσει. Με επηρέασαν και οι ενοχλήσεις που είχα πρόσφατα στους κοιλιακούς, γεγονός που με έφερε κάπως πίσω. Με τη δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις επιδιώκω να επιστρέψω στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags