Facebook Pixel Τώρα ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια;
| 2012-09-20 12:45:00

Τώρα ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια;

Τώρα ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια;

Έτσι όπως τα κατάφερε ο Ζαρντίμ με τη χρησιμοποίηση των Κάρολ και Μέγιερι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει τερματοφύλακα για να πάρει γάντια βασικού στα επόμενα παιχνίδια.

Και εξηγούμαστε...
 
Oι εμφανίσεις του Κάρολ το τελευταίο διάστημα ήταν κάτω του αναμενόμενου. Ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε να δώσει τη φανέλα του βασικού στον 35χρονο τερματοφύλακα στην αρχή της σεζόν, για να βοηθήσει με την εμπειρία του την αμυντική γραμμή των πρωταθλητών. Ο Ρόι, όμως, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και η φάση του γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός.
 
Το δίλημμα του Ζαρντίμ πριν από το ματς με τη Σάλκε ήταν μεγάλο. Αν έδινε φανέλα βασικού στον Μέγιερι, ουσιαστικά θα ήταν σαν να ξέγραφε για ένα διάστημα τον Κάρολ. Θα ήταν σαν να του έλεγε: "Αυτό το διάστημα δεν σε εμπιστεύομαι". Όπως και έγινε, δηλαδή, με τον Μέγιερι να παίρνει την ευκαιρία του.
 
Αν ο Ούγγρος τερματοφύλακας είχε κάνει μία σούπερ εμφάνιση με τους Γερμανούς, πιάνοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, σήμερα θα έβγαζαν όλοι το καπέλο στον Ζαρντίμ. Η εμφάνιση του νεαρού άσου, όμως, ήταν κακή, με αποτέλεσμα και η δική του ψυχολογία να βρίσκεται σε άσχημο επίπεδο. Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει κανέναν παίκτη και θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Πολύ περισσότερο στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.
 
Με ποιον βασικό όμως; Γιατί πλην του Κάρολ και του Μέγιερι, στο ρόστερ υπάρχουν μόνο οι νεαροί Γιαννιώτης και Βλάχος. Ποιος ξέρει, ίσως τώρα να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο κάποιοι στον Ολυμπιακό που τόσο καιρό ήταν ελεύθερος ο Σηφάκης και στο Λιμάνι σφύριζαν αδιάφορα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags