Facebook Pixel "Μανιάτικο" του Αρη στον Χαριστέα!
| 2012-09-20 16:38:00

"Μανιάτικο" του Αρη στον Χαριστέα!

"Μανιάτικο" του Αρη στον Χαριστέα!

Η διοίκηση των "κίτρινων" άδειασε τον Κατσαβάκη, απαγορεύοντάς του να προπονηθεί ξανά με την ομάδα ο Ελληνας άσος, επειδή το καλοκαίρι είχε αρνηθεί δύο φορές την πρότασή τους.

Eνώ χθες (19/9) ο Χαριστέας είχε γίνει δεκτός από τον Μάκη Κατσαβάκη στην προπόνηση της ομάδας (σ.σ. προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα έως ότου βρει σύλλογο), σήμερα η διοίκηση διαμήνυσε στον προπονητή πως απαγορεύεται να προπονηθεί ξανά με τους «κίτρινους»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αρη αισθάνονται προσβεβλημένοι για την στάση του Ελληνα επιθετικού, ο οποίος θεωρώντας ότι θα βρει πρόταση καλύτερη από εκείνη που του είχε καταθέσει η ομάδα που τον ανέδειξε, προτίμησε να περιμένει.

Μέχρι στιγμής ωστόσο ο «Χάρι» δεν έχει βρει ομάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την Καβάλα για συμβόλαιο 170.000 ευρώ ετησίως, όταν επισημοποιηθεί η αναδιάρθρωση και οι «Αργοναύτες» επιστρέψουν στην football league. Αν πάντως δεν ολοκληρωθεί αυτό το deal, τότε σκέφτεται σοβαρά ακόμη και να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

H απόφαση βεβαίως της διοίκησης αποτελεί και έμμεσο «άδειασμα» στον Κατσαβάκη, ο οποίος είχε «ανάψει» το πράσινο φως για να προπονηθεί ο Χαριστέας, μη γνωρίζοντας βέβαια κι αυτός τι θα ακολουθούσε την επόμενη ημέρα...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags