Εκτός αυτού, ο 20χρονος διεθνής στόπερ δεν ακολουθεί το ρεύμα της ηλικίας του στο θέμα των διακοπών. Είναι ενδεικτικό πως το περασμένο καλοκαίρι δεν επέλεξε τη Μύκονο για τις αποδράσεις του. Δεν «παρέλασε» από το κοσμοπολίτικο νησί, όπως πολλοί άλλοι παίκτες από τη βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκείνος προτίμησε να έχει ως ορμητήριό του την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Σβορώνο, και από εκεί πεταγόταν σε διάφορες παραλίες της Κατερίνης. Επιπλέον, τα ξενύχτια του δεν σχετίζονταν με μπαράκια και in κλαμπ.

Οποιοι επικοινωνούσαν μαζί του τις πρωινές ώρες τον άκουγαν κάπως νυσταγμένο, επειδή -όπως διευκρίνιζε- έπαιζε πρέφα(!) μέχρι αργά στο καφενείο του χωριού μαζί με τα φιλαράκια του.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής επιλέγει έναν τρόπο ζωής και, σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο, οι Γιώργος Σαμαράς, Μιχάλης Σηφάκης και Σωτήρης Νίνης το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τις βουτιές τους στην Κρήτη και στα Κυκλαδονήσια με ένα κότερο, έχοντας στη συντροφιά τους μοντέλα και τηλεπαρουσιάστριες.

Στη Σάλκε ανήκει και ο Βασίλης Πλιάτσικας αλλά φέτος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα και όποτε μιλάει για τον Κ. Παπαδόπουλο στάζει μέλι. Είναι, μάλιστα, σίγουρος ότι η γερμανική ομάδα δεν είναι το ταβάνι του και εκτιμά πως σε έναν χρόνο θα αγωνίζεται σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Πηγή: Goal