Facebook Pixel Ε, ρε γλέντια!
| 2012-09-21 13:15:00

Ε, ρε γλέντια!

Ε, ρε γλέντια!

Αφού σοβαρή μπάλα δεν πρόκειται να δούνε από τις ομάδες τους, οι Έλληνες φίλαθλοι θα βγάλουν τη χρονιά γελώντας ο ένας με τα χάλια του άλλου.

Πριν καν βγει ο Σεπτέμβρης, το έχουμε λάβει το μήνυμα από τις …ομαδάρες μας. Έχει πάρει, δηλαδή, πρέφα ο περισσότερος κόσμος τι πρωτάθλημα θα δει φέτος και τι ευρωπαϊκές νύχτες θα ζήσει.

Πάρε τη μία και χτύπα την άλλη οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες της χώρας και φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πού θα τερματίσουν. Διότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα και με βάση την μπάλα που παίζουν τα "δυνατά" ονόματα της Λίγκας, η τελική βαθμολογία θα είναι τελείως διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Ακόμη και ο Ολυμπιακός που όπως και να το κάνουμε βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, έχει ρίξει πολύ το ποιοτικό του επίπεδο και είναι ίσως μια από τις λίγες χρονιές που δεν διαθέτει κάποιους παίκτες που έστω και ατομικά να σου κάνει όρεξη να τους δεις.

Και φυσικά ξεχωρίζουμε τους ερυθρόλευκους διότι βάσει της οικονομικής τους κατάστασης και τον εσόδων τους θα έπρεπε να έχουν ένα πολύ πιο ελκυστικό ρόστερ. Από τους άλλους που δεν έχουν μαντίλι δεν μπορείς να έχεις τρελές απαιτήσεις…

Ο Παναθηναϊκός περνάει μία από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας του και πλέον οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα δεν προκαλεί έκπληξη. Η ΑΕΚ θυμίζει σχολική ομάδα, ο Άρης δεν βλέπεται ούτε με …ηρεμιστικά, ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν γεμίζει με τίποτα το μάτι.

Επειδή λοιπόν οι οπαδοί βλέπουν μπάλα, έχουν καταλάβει τι …υπερθέαμα θα δουν φέτος. Και πώς θα βγει η χρονιά. Με καζούρα! Ο ένας θα κοροϊδεύει την καμπούρα του άλλου. Τις Τρίτες και Τετάρτες θα τα ακούνε οι Ολυμπιακοί, τις Πέμπτες οι Παναθηναϊκοί και τα Σαββατοκύριακα όλοι μαζί εναλλάξ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags