Facebook Pixel Θέλει ένα ισχυρό σοκ!
| 2012-09-25 15:00:00

Θέλει ένα ισχυρό σοκ!

Θέλει ένα ισχυρό σοκ!

Αυτός ο Παναθηναϊκός δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει με τίποτα. Μόνο ένα ισχυρό σοκ ενδεχομένως να τον ξυπνούσε. Και ένα τέτοιο είναι η αποχώρηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αυτό δεν γίνεται συνήθως όταν μια ομάδα δεν έχει αρχή, μέση και τέλος; Όταν δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη και οι παίκτες της αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται; Φεύγει ο προπονητής με την ελπίδα να αντιστραφεί η κατάσταση...

Εμείς εδώ στον σκύλο έχουμε γράψει άπειρες φορές ότι οι προπονητές πρέπει να μένουν σε μια ομάδα για πολύ καιρό. Να τους αφήνουν να δουλεύουν για να δείξουν έργο σε βάθος χρόνου.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι βαθειά άρρωστος. Ο Φερέιρα δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Ό,τι και να κάνει δεν του βγαίνει. Είναι η τρίτη χρονιά στον σύλλογο και φέτος παρουσιάζει μια ομάδα αδούλευτη, απροπόνητη και αγύμναστη.

Όσο και να απολαμβάνει τη στήριξη του Αλαφούζου, ο Πορτογάλος φαίνεται να μην μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα στους πράσινους. Γι’ αυτό λέμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζεται οι διοικήσεις να απομακρύνουν τον προπονητή για να ταρακουνήσουν τα νερά στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ένα ισχυρό σοκ που θα ξυπνήσει τους παίκτες. Χρειάζεται μια άλλη φιλοσοφία και μια άλλη νοοτροπία που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα καινούργιο πρόσωπο στον πάγκο.

Κι αν ο Αλαφούζος δεν το παίρνει απόφαση, ίσως θα έπρεπε να το κάνει από μόνος του ο Φερέιρα. Να αποχωρήσει, δηλαδή, για το καλό της ομάδας. Ο ίδιος έχει δηλώσει, άλλωστε, πολλές φορές ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και με την αποχώρησή του μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στους πράσινους. Εξάλλου, πόσο χειρότερα να γίνουν τα πράγματα για το τριφύλλι; Έπιασε πάτο και παρακάτω δεν έχει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags