Facebook Pixel Ετοιμάζεται ψυχολογικά ο Παντίδος
| 2012-09-26 09:20:00

Ετοιμάζεται ψυχολογικά ο Παντίδος

Ετοιμάζεται ψυχολογικά ο Παντίδος

Ο 21χρονος αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Πουλίδο σε περίπτωση που Ισπανός δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά την ξεκούραση της Δευτέρας η χαλαρή προπόνηση της Τρίτης εμπεριείχε αρκετές αρνητικές εκπλήξεις, ευτυχώς όμως οι περισσότερες δεν ;ήταν σοβαρές. Το κυριότερο πρόβλημα δείχνει να είναι αυτό του Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος πιθανολογείται ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα στον προσαγωγό, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς.

Οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Ισπανός είναι μοιρασμένες. Γι` αυτό το λόγο ετοιμάζεται ψυχολογικά για το πρώτο μεγάλο τοπικό του ντέρμπι ο Νίκος Παντίδος. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Κέρκυρα αλλά η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα δείχνει πλέον πολύ πιθανή.

Μέχρι αύριο το απόγευμα ή το πολύ μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το αν αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Παπαζαχαρία. Πάντως όπως και να έχει ετοιμάζεται ψυχολογικά για το ενδεχόμενο να παίξει στην Τούμπα, καθώς η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε ιδιαιτέρως καλά στο πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα του ΑΡΗ (μέτριος με ΑΕΚ).

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags