Facebook Pixel Πουλάει τρέλα ή εμείς το χάσαμε;
| 2012-10-01 16:05:00

Πουλάει τρέλα ή εμείς το χάσαμε;

Πουλάει τρέλα ή εμείς το χάσαμε;

Δεν φτάνει που με τα χάλια που έχει ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, έχουμε και τον Φερέιρα να λέει πως η ομάδα του προσπάθησε πολύ για να πάρει τη νίκη εναντίον της Τρίπολης!

Κάπου δείχνει στον κόσμο του ο Πορτογάλος ή προσπαθεί να πουλήσει ...τρέλα, για να συνεχίσει στη θεσούλα του.

Με βάση το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα τον διώξει, λόγω της υψηλής αποζημίωσης που προβλέπει το συμβόλαιό του, η άλλη περίπτωση είναι να φύγει μόνος του.

Από τη στιγμή, όμως, που βλέπει το "τριφύλλι" να έχει καλή εικόνα και να προσπαθεί για τη νίκη, όπως ο ίδιος δήλωσε, γιατί να το κάνει; Έτσι δεν είναι;

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Σήμερα κάνοντας μια κριτική δεν θα πω αυτά που είχα πει μετά το ματς με την Μάριμπορ ή τον Πανθρακικό. Καθώς τα παιδιά προσπάθησαν, έκαναν το παν για να κερδίσουν"!

Είναι να τρελαίνεσαι, δηλαδή, αν μετά από 30 χρόνια στους πάγκους είδε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν το παν για να κερδίσουν, εναντίον της Τρίπολης.

Εκτός αν θεωρεί πως ένα δοκάρι του Λάζαρου και άλλη μία φάση που ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε (φάση πέναλτι) σε 90 λεπτά αγώνα, είναι πολλά για μία ομάδα στο επίπεδο του "τριφυλλιού".

Αλλού ποντάρει ο Πορτογάλος, που θέλει να ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο πως είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του. Άρα δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί, εκτός αν τον διώξουν.

Εδώ χειροκρότησε ειρωνικά τους απογοητευμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βλέπουν την ομάδα τους να κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Στα λόγια, που είναι και εύκολος, θα είχε πρόβλημα να τους βγάλει τρελούς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags