Facebook Pixel "Τρελαμένος" ο Φερέιρα για Βύντρα!
| 2012-10-11 09:31:00

"Τρελαμένος" ο Φερέιρα για Βύντρα!

"Τρελαμένος" ο Φερέιρα για Βύντρα!

O τραυματισμός του Βύντρα στην Εθνική "τρέλανε" τον Φερέιρα, που χάνει ένα από τα πιο βασικά του εργαλεία για τα ματς με Αρη, Λάτσιο και ΟΦΗ!

Η γκαντεμά που κυνηγάει συχνά πυκνά τους παίκτες του Παναθηναϊκού που καλούνται στην Εθνική έκανε ξανά την εμφάνισή της και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο για τους «πράσινους», με... θύμα της αυτή τη φορά τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος στη χθεσινή πρωινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» υπέστη θλάση β' βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός δράσης μίνιμουμ για τρεις εβδομάδες!

Η είδηση αυτή «τρέλανε» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού χάνει ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του εν όψει μίας πολύ σημαντικής σειράς αγώνων, σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός έδειχνε σαφή σημάδια βελτίωσης.

Ο Βύντρα θα εξεταστεί σήμερα το πρωί και από τον γιατρό των «πράσινων» Παναγιώτη Κουλουμέντα κι εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική διάγνωση, θα λείψει δεδομένα από τα ματς με Αρη (22/10, εντός), Λάτσιο (25/10, εντός) και ΟΦΗ (28/10 εκτός) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 4 Νοεμβρίου και το δεύτερο ματς με τη Λάτσιο στις 8/11.

Αντίθετα, πιο καθησυχαστικά ήταν τα νέα για τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μπορεί να αποκλείστηκε από την Εθνική, ωστόσο το τράβηγμα στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί δεν δείχνει να είναι πολύ σοβαρό και θα τον κρατήσει λογικά για 4-5 μέρες εκτός δράσης.

Στη χθεσινή προπόνηση στην Παιανία γυμνάστηκαν ατομικά οι Σο, Βιτόλο, Μπουμσόνγκ και Κουίνσι (οι δύο τελευταίοι είναι πλέον πολύ καλύτερα κι από βδομάδα θα μπουν σε φουλ πρόγραμμα), ενώ ο Πίντο έκανε αποφόρτιση.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags