Facebook Pixel Έξω δεξιά στον πάγκο;
| 2012-10-14 09:30:00

Έξω δεξιά στον πάγκο;

Έξω δεξιά στον πάγκο;

Δεν είναι και πολύ θετικά τα μηνύματα από Λιμάνι μεριά για τη φετινή παρουσία του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, ενώ είναι ακόμα στον "αέρα" η ανανέωση του συμβολαίου του.

Τι θέλουμε να πούμε; Μα το πράγμα μιλάει από μόνο του. Η παρουσία του στην ομάδα φέτος δεν είναι συνδεδεμένη με την βασική 11άδα και για αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο τραυματισμός του που τον κράτησε εκτός για 20-25 μέρες.

Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, από την άλλη, είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα, είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να τον δει να συμφωνεί με ομάδα του εξωτερικού τον Γενάρη και να μην βάζει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του.

Γι' αυτό πιθανότατα και βγαίνει προς τα έξω πως τον Γενάρη θα πάει στου Ρέντη ο Σκόνδρας, σαν ένα μέσο πίεσης για να δώσει, αν μη τι άλλο, την οριστική του απάντηση ο Τόρο. Αν θέλει να μείνει ή να φύγει, δηλαδή. Διαφορετικά το σκηνικό που είδαμε εναντίον της Τρίπολης, με τον Μοντέστο δεξιό μπακ και τον Τοροσίδη στον πάγκο, ίσως θα επαναληφθεί αρκετές φορές φέτος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags