Facebook Pixel «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»
| 2012-10-14 13:28:00

«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»

«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»

Τελέστηκε το μνημόσυνο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Στεφάνια κατέθεσαν η «Θύρα 7», ο Ιβάν Σαββίδης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
 

Παρουσία της διοίκησης του ΠΑΟΚ, περίπου 200 φιλάθλων του «δικεφάλου» αλλά και εκπροσώπου των φιλάθλων της Λίβερπουλ τελέστηκε το φετινό μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή της στα Τέμπη στης 4ης Οκτωβρίου του 1999.

Φυσικά υπήρξε έντονη συγκίνηση και στην επιμνημόσυνη έδωσαν το παρών ποδοσφαιριστών και μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ καθώς και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ,όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Ζήσης Βρύζας που είχε θερμό εναγκαλισμό με τη μητέρα ενός από τα αδικοχαμένα παιδιά.

Στο μνημείο υπήρχαν στεφάνια που είχαν στείλει ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, ο παλαίμαχος άσος Θοδωρής Ζαγοράκης και ο σύνδεσμος Φίλων Ολυμπιακού «Θύρα 7».

Αξιοσημείωτο είναι πως το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ, Στέλιος Παούρης, αναφέροντας: «Και εμείς καταλαβαίνουμε πως νιώθετε καθώς πριν 23 χρόνια θρηνήσαμε θύματα στο Χίλσμπορο και πριν λίγο καιρό δικαιωθήκαμε για όσα υποστηρίζαμε για εκείνο το τραγικό συμβάν»,είπε και στη συνέχεια παρέδωσε ένα πανό του συνδέσμου σε εκπρόσωπο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού.

Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι φώναξαν δυνατά το σύνθημα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags