Δεν είναι κατάσταση αυτή. Στην αρχή ήταν ο Βλάχος. Γλώσσα δεν έβαλε μέσα από το καλοκαίρι που ανέλαβε. Συστάσεις, θεωρίες, φιλοσοφίες, δηλώσεις, παρατηρήσεις, μεταγραφικές απαιτήσεις, συγχαρητήρια, παράπονα, αισιοδοξία, απαισιοδοξία, απ’ όλα.

Φεύγει ο Βλάχος κι έρχεται ο Λίνεν. Κι εκεί που όλοι είπανε ότι θα ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, δεν προλαβαίνουν οι εφημερίδες και τα σάιτ να γράφουνε κατεβατά τι δήλωσε ο Γερμανός.

Αυτό είπε ο Λίνεν, για εκείνο έκανε συστάσεις ο Λίνεν, αυτή είναι η άποψη του Λίνεν για το υλικό, αυτά σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Λίνεν, αυτό θα ζητήσει ο Λίνεν.

Εδώ και δυο, τρείς μέρες συνέχεια για κουβέντες του νέου προπονητή της ΑΕΚ ακούμε και διαβάζουμε. Είτε με δηλώσεις, είτε με το τι λέει στους παίκτες κ.λπ.

Μήπως, όμως, θα ήταν προτιμότερο ο Βλάχος και ο Λίνεν να μιλάνε λιγότερο και να παίρνουνε περισσότερα αποτελέσματα; Κι αν αυτό ισχύει για τον Βλάχο, ωστόσο για τον Γερμανό υπάρχει ενδεχόμενο να θυμίσει τον προκάτοχό του όσον αφορά το μπλα – μπλα. Να τον πούνε ...Βλάχο για τη συχνότητα με την οποία κάνει δηλώσεις.