Facebook Pixel "Με ενόχλησε το ...στημένος!"
| 2012-10-16 12:38:00

"Με ενόχλησε το ...στημένος!"

"Με ενόχλησε το ...στημένος!"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διευκρινίζει τη δήλωση που είχε κάνει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τι λέει για το εφετινό πρόσωπο του "τριφυλλιού" και τον Κατσουράνη.

- Μετά από μία περιπλάνηση σε Ιταλία (Λέτσε), Κροατία (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και Ισπανία (Θέλτα), επέστρεψες στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να κάνεις μία καινούρια αρχή;

"Ο λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα ήταν απλά για να παίξω ποδόσφαιρο. Ήθελα να βρω μία ομάδα για να πάρω τον χρόνο συμμετοχής, που δεν πήρα στην Θέλτα. Πέρυσι αυτή ήταν ο Λεβαδειακός και φέτος ο Πανθρακικός".

- Η μοίρα καμιά φορά παίζει περίεργα παιχνίδια κι απέναντι στην ομάδα που αναδείχτηκες σαν ποδοσφαιριστής (2003-2008), έτυχε να πετύχεις το πρώτο σου γκολ στη Superleague, μετά από 4 χρόνια... Ένα τέρμα που πανηγύρισες έντονα και η αντίδραση σου συζητήθηκε πολύ... Ήθελες κατά έναν τρόπο να δείξεις ότι παραμένεις ένας μεγάλος σκόρερ;

"Το ποιος είμαι το ήξερα και το ξέρω πολύ καλά, δεν χρειαζόμουν επιβεβαίωση... Εκείνο το ματς, ήταν απλά το πρώτο μου με τον Πανθρακικό και όπως είναι φυσιολογικό ήθελα να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags