Facebook Pixel O Σταφυλίδης για τα "οχυρά" στην Τούμπα
| 2012-10-22 08:30:00

O Σταφυλίδης για τα "οχυρά" στην Τούμπα

O Σταφυλίδης για τα "οχυρά" στην Τούμπα

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το ταμπούρι που έπαιξε η ΑΕΚ του Λίνεν και είπε ότι περιμένει νέα "οχυρά" στα επόμενα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα. 

"Δεν ξέρω ποιοι περίμεναν να είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάποια μπορεί να γίνουν εύκολα, αλλά εξ αρχής δεν είναι κανένα. Η ΑΕΚ ήρθε στην Τούμπα με στόχο να οχυρωθεί. Σήκωνες το κεφάλι και έβλεπες έντεκα παίκτες να σε περιμένουν στο μισό γήπεδο. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας και αυτό μας ικανοποιεί. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα", δήλωσε αρχικά ο Σταφυλίδης στη "Goal και πρόσθεσε σχετικά με το αν υπάρχει άλλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ εκτός από τους τρεις βαθμούς:

"Πρέπει να μάθουμε να ανοίγουμε άμυνες όπως αυτή που παρέταξε η ΑΕΚ. Θα βρούμε μπροστά μας και άλλα τέτοια παιχνίδια. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και προσωπικές «νίκες» στο γήπεδο. Με την ΑΕΚ κάναμε πολλά ατομικά λάθη όταν ξεκινούσαμε μία προσπάθεια. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να έχει για την μπάλα για πολύ όταν τη χάναμε εμείς. Ουσιαστικά ήμασταν συνέχεια στην επίθεση. Επιμείναμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το θέλαμε το ματς, η ΑΕΚ αντιστεκόταν, αλλά εμείς συνεχώς προσπαθούσαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε.

Το να έρχονται ομάδες να «οχυρωθούν» στην Τούμπα δεν είναι φετινό φαινόμενο. Ομάδες όπως η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος που θα αντιμετωπίσουμε διαδοχικά εκτός έδρας, όταν έρθουν στην Τούμπα θα παίξουν όπως η ΑΕΚ. Θα κλειστούν πίσω και όπου βγει. Είναι λογικό αυτό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags