Facebook Pixel Αν δεν τον έλεγαν Μπάγεβιτς...
| 2012-10-23 13:25:00

Αν δεν τον έλεγαν Μπάγεβιτς...

Αν δεν τον έλεγαν Μπάγεβιτς...

Οι κραδασμοί στο Περιστέρι μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Ατρόμητου, αλλά και απ' όσα ακολούθησαν επιδέχονται πολλές ερμηνείες.

Μπορεί στην παρούσα φάση να μην τίθεται θέμα απομάκρυνσης Μπάγεβιτς από την ομάδα και η στήριξη του Σπανού στο πρόσωπό του να είναι πραγματική και αδιαμφισβήτητη, όμως φαίνεται πως όλοι και όλα μπαίνουν υπό καθεστώς κρίσης.

«Τις εξηγήσεις θα τις δώσει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δείχνοντας πως ο Ντούσαν παύει να θεωρείται στο Περιστέρι «ιερή αγελάδα».

Θυμίζουμε πως σε ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν η αναφορά στον προπονητή σε δύσκολες καταστάσεις είχε να κάνει μόνο με τον συμβουλευτικό του ρόλο, χωρίς να επισημαίνονται οι όποιες ευθύνες που θα είχαν στείλει ήδη σπίτι του τον οποιονδήποτε άλλον προπονητή.

Από την άλλη πλευρά, δεν έμειναν ασχολίαστες οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς, οι οποίες για όσους ξέρουν να ερμηνεύουν τα λόγια του έκρυβαν έμμεσες βολές κατά της διοίκησης.

Οταν στην αρχή της σεζόν περίσσευαν οι μεγαλοστομίες (ακόμα και από τον ίδιο τον Σπανό) περί κατάκτησης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός παρέμενε σιωπηλός. Εκεί κολλάει και το «μετά τα τέσσερα πρώτα ματς, μας έβαλαν πως μπορούμε για την πρώτη θέση» που πέταξε ο Ντούσκο στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή:Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags