Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός θα ...πετάξει;
| 2012-10-26 15:40:00

Ο Παναθηναϊκός θα ...πετάξει;

Ο Παναθηναϊκός θα ...πετάξει;

Την ώρα που ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στη "MIG", στην τελευταία αύξηση του Παναθηναϊκού -έβαλε μαζί με τον Πολέμη- μόλις 400 χιλ. ευρώ!

Δεν ξέρουμε πόσοι πήρατε χαμπάρι την είδηση της εξαγοράς της Olympic Air, οι μετοχές της οποίας άνηκαν στην MIG, από την Aegean του Θοδωρή Βασιλάκη. Η πάλαι ποτέ Ολυμπιακή θα αποτελεί στο εξής θυγατρική της Aegean, διατηρώντας ωστόσο η καθεμία το όνομα και το σήμα της, αλλά και διακριτό πτητικό έργο, στόλο και προσωπικό.

Πού κολλάει ο Παναθηναϊκός σε όλο αυτό; Η τιμή πώλησης από την MIG του Βγενόπουλου στην Aegean του Βασιλάκη, ήταν στα 72 εκ. ευρώ! Την ώρα που στην τελευταία αύξηση στο Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βγενόπουλος έβαλε μαζί με τον Πολέμη 400 χιλ. ευρώ, οι δουλειές του φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά!

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση των δύο εταιρειών, αναφορικά με το θέμα της πώλησης: "Το τίμημα του 100% της Olympic Air έχει οριστεί σε 72 εκατ. ευρώ με τμηματική καταβολή μετρητών από την Aegean προς την ΜIG".

Θα πει κάποιος, βέβαια, πως η MIG είναι μία επενδυτική εταιρεία και αυτό το ποσό δεν πηγαίνει ολόκληρο στην τσέπη του Βγενόπουλου. Σίγουρα, άλλωστε ο σκύλος δεν μπαίνει στο πορτοφόλι κανενός...

Απλώς σημειώνουμε πως οι δουλειές του φαίνεται να πηγαίνουν καλά, παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε. Και, αν το πάρει απόφαση, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, που σε λίγο θα βγάζει δίσκο στο γήπεδο για να μαζέψει κανένα ψιλό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags