Facebook Pixel "Εμείς θα του το κόψουμε!"
| 2012-10-27 13:58:00

"Εμείς θα του το κόψουμε!"

"Εμείς θα του το κόψουμε!"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Άρης θα κόψει τη Δευτέρα το σερί νικών που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Να τι δήλωσε ο Γιαννιώτας σε τοπική εφημερίδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Τι να περιμένουμε από τον Άρη σε αυτό το παιχνίδι;
«Ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση καλύτερος απ` όλες τις ομάδες της Ελλάδας. Διαθέτει ένα πλούσιο και γεμάτο ρόστερ. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι όμως. Ο Άρης δεν είναι τυχαίος. Για εμάς αυτό το πηγαίνει είναι κίνητρο για πολλούς λόγους. Θέλουμε η εμφάνιση του ΟΑΚΑ να έχει συνέχεια, θέλουμε βαθμούς να ανέβουμε ψυχολογικά και να πάψουν επιτέλους κάποιοι να θεωρούν τον Άρη αμελητέα ποσότητα. Είδα μία εφημερίδα του Παναθηναϊκού που έλεγε: Δεν κέρδισε ΟΥΤΕ τον Άρη. Αυτό το ούτε προσωπικά με τρέλανε. Λοιπόν, το σερί που κυνηγάει ο Ολυμπιακός θα χαλάσει την Δευτέρα σε ένα γήπεδο που πιστεύω και περιμένω να… βράζει!».

Παίζεις, πάντως εναντίον της ομάδας, που το καλοκαίρι έδινε όσα όσα για να σε αγοράσει…
«Αν ήταν να πάω στον Ολυμπιακό θα ήμουνα ήδη στον Πειραιά. Τα αν, τα μετά και τα μπορεί δεν με αγγίζουν. Ανήκω στον Άρη, παίζω για τον Άρη».

Που πρέπει να χτυπήσει ο Άρης για να κερδίσει τον ανεβασμένο Ολυμπιακό;
«Στην κούραση. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να πρεσάρουμε από την αρχή. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να μην παρασυρθούμε, να είμαστε δυνατοί και πρώτοι στις μονομαχίες»

Θα σκοράρεις;
«Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Εγώ θέλω να κερδίσουμε».

Φοβάσαι κάποιον από τον αντίπαλο περισσότερο;
«Τον κακό μας εαυτό. Μόνο αυτόν…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags