Facebook Pixel Πετάνε εκατομμύρια από το ...παράθυρο;
| 2012-10-28 17:00:00

Πετάνε εκατομμύρια από το ...παράθυρο;

Πετάνε εκατομμύρια από το ...παράθυρο;

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να θέσουν εκτός ομάδας τον «αδιάφορο» Ντιόγκο, ο οποίος αμείβεται με 1,2 εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες ψάχνουν για 100ευρα!

Ξένο σώματα αποτελεί πλέον για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο, καθώς ο Ζαρντίμ έκρινε πως είναι αδιάφορος στις προπονήσεις και τον έστειλε να γυμνάζεται μόνος του. Η απόφασή του είναι οριστική σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ ενημερωμένη είναι και η διοίκηση, η οποία δεν φαίνεται να διαφωνεί.

Ωστόσο τα ερωτήματα για την περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι πολλά, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αμείβεται πλουσιοπάροχα σε δύσκολες εποχές και ο οποίος μετά από επιλογή του προπονητή του, έχει... καβατζάρει και μία θέση στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ας ξεκινήσουμε από το συμβόλαιό του, το οποίο ξεπερνάει το εκατομμύριο για την φετινή σεζόν! Συγκεκριμένα, ο Ντιόγκο παίξει – δεν παίξει, θα δει στο τέλος του χρόνου να μπαίνουν στον λογαριασμό του 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Χρήματα... τρελά για την τωρινή εποχή και τα οποία δείχνουν γιατί ο Ολυμπιακός διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες ψάχνουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ!

Το δεύτερο και μάλλον πιο σημαντικό ερώτημα, καθώς το ταμείο του Ολυμπιακού δεν μας αφορά, είναι γιατί ο Ζαρντίμ κατάλαβε τώρα πως ο Ντιόγκο είναι αδιάφορος! Το καλοκαίρι δηλαδή στην προετοιμασία... σκιζόταν;

Γιατί εμείς από την προετοιμασία θυμόμαστε να γράφεται παντού πως ο Βραζιλιάνος ήταν ίδιος, όπως και την προηγούμενη φορά που φορούσε την φανέλα των πρωταθλητών. Νωθρός και χωρίς καμία διάθεση να παίξει ξανά μπάλα. Ωστόσο, ο Πορτογάλος έβλεπε κάτι διαφορετικό και κάνοντας την... έκπληξη, τον επέλεξε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός λίστας τους Βλαχοδήμο και Τάτο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags