Facebook Pixel Κακά μαντάτα για Σταφυλίδη
| 2012-10-30 16:11:00

Κακά μαντάτα για Σταφυλίδη

Κακά μαντάτα για Σταφυλίδη

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον παίκτη είναι κάπως …ανησυχητικές.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Κώστα Σταφυλίδη είναι κάπως …ανησυχητικές για τον ΠΑΟΚ. Από ότι φαίνεται οι Γερμανοί σκέφτονται σοβαρά να κάνουν χρήση της οψιόν και να τον πάρουν τον Ιανουάριο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι γνωστό ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουν επιπλέον 200.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, αλλά μετά τον τραυματισμό του Κάντλετς, οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν, έχουν στο μυαλό τους, τον Σταφυλίδη.

Το όνομα του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ, "παίζει" εδώ και περίπου μία εβδομάδα στη Λεβερκούζεν, μετά τον τραυματισμό του Κάντλετς, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα, χτύπησε στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης, και αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις μήνες, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν κάνει χρήση αυτής της οψιόν για τον Σταφυλίδη, ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος τον Ιανουάριο, κάτι που σε συνδυασμό με τη διακοπή που έχουν οι Γερμανοί στο πρωτάθλημα τους, λόγω χειμώνα, μπορεί να σημαίνει πως όταν θα έχουν τον Σταφυλίδη, θα έχει επιστρέψει και ο Κάντλετς.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, εκτός από το ότι το όνομα του Σταφυλίδη, έχει επιστρέψει στην ατζέντα των ανθρώπων της Λεβερκούζεν… Ωστόσο, ως τώρα κάποια ειδοποίηση στον παίκτη δεν υπάρχει, πέρα απο τη σταθερή επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags