Facebook Pixel Ενόχλησε μόνο η φάπα, αλλά καθόλου η ...σφαλιάρα;
| 2012-10-30 17:00:00

Ενόχλησε μόνο η φάπα, αλλά καθόλου η ...σφαλιάρα;

Ενόχλησε μόνο η φάπα, αλλά καθόλου η ...σφαλιάρα;

Ξέρετε πώς είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό, όπως το εισπράττει ο σκύλος, μετά το "Χ" στην Κρήτη; Τα έχουν πάρει μόνο με τον οπαδό που χτύπησε τον Μαυρία, αλλά όχι με τη νέα απώλεια βαθμών!

Η αλήθεια είναι πως η ενέργεια του συγκεκριμένου οπαδού, είναι καταδικαστέα. Πολύ περισσότερο προς ένα νεαρό παιδί που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του και μπορεί ένα τέτοιο γεγονός να του επηρεάσει την ψυχολογία.

Δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα τέτοιες ενέργειες και το λιγότερο που έχει να κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ, είναι να βρει τον συγκεκριμένο ...φίλο της ομάδας και να του απαγορεύσει να ξαναπατήσει στο γήπεδο.

Από αυτό, όμως, μέχρι το ...ζόρι που τραβάνε στον Παναθηναϊκό με το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει διαφορά. Δεν μπορεί η ομάδα να έχει χάσει μία ακόμα φορά βαθμούς, να βρίσκεται μόλις τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, να έχουμε φτάσει στα τέλη Οκτώβρη και να μην έχει κάνει μία σοβαρή 90λεπτη εμφάνιση και στο "τριφύλλι" να ασχολούνται περισσότερο με ένα περιστατικό που, στο κάτω-κάτω, είναι στο χέρι της δικαιοσύνης να δώσει λύση. Περισσότερο με άλλοθι μοιάζει αυτό για τα χάλια της ομάδας.

Δεν υποβαθμίζουμε το χτύπημα στον Μαυρία, αλλά την ώρα που στον Παναθηναϊκό πέφτουν η μία μετά την άλλη οι αγωνιστικές σφαλιάρες, με παράλληλη απώλεια βαθμών, ίσως στο "τριφύλλι" δεν έχουν καταλάβει πως μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε ήδη στην 8η αγωνιστική...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags